dlhé... bude to nejaké genetické dedičstvo po predkoch Slovanoch alebo čo ... ale dlhé vlasy mi prídu na chalanoch prirodzenejšie, no, samozrejme ak na to majú... nie každý ma dosť husté vlasy, vtedy radšej krátke, nech to nevyzerá smiešne
jasné...dala sem krátke, no moj chalan má dlhé vlasy...a já nescem aby ich mal, protože tí jeho vlasy scem já, lebo sú tmavé, husté a vlnité....jednoducho nádherné a já mu ich závidím (podobne jak jeho mihalnice)
depends...každému sa hodí niečo iné, ale teda, keď vidím nejakého dlhovlasého chalana, ktorý má charizmu, slintám, mám proste úchylku na metláčov a dredáčov
@37 Moja definícia dlhých vlasov: Po aplikovaní gumičky na prameň vlasov tvorený všetkými vlasmi na hlave, časť vlasov pod gumičkou je natoľko dlhá, že je nezmýliteľná s maliarskym štetcom a dosahuje dĺžky minimálne 15cm.
@ooooo ako ja nepotrebujem pocuvat to do oči ale to je len moj dojem ... jedna kamaratka mi raz povedalam, ze dievčata z jej triedy sa jej pýtali že "to čo za pichačom píšeš" ... ale vies je to kazdého osobný nazor... niekto by ma pre moje dlhé vlasy zabil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
195 komentov
Ale aj krátke sú pekné, v tom prípade, že nie sú ostrihané "na ježka" alebo nagélované
Skôr si všimnem chalana, ktorý má vlasy(cháp ako dlhé,trebárs po plecia alebo tak, proste dlhé) ako toho ktorý nemá vlasy.
Ale na druhej strane..aj niektorí chlapi s krátkymi vlasami sú sexy..
a tak isto zákon schválnosti: páčiť sa môžu dlhovlasý aj tak sa vo väčšine prípadov človek buchne do pravého opaku
ty aspoň máš na koho škúliť
a ako som tomu neverila
teraz by som mala byť ticho asi radšej
(oprava, zabudla som na nick)
hej..
a ako som tomu neverila
teraz by som mala byť ticho asi radšej
ty si takto meriaš, akú dlhú hrivu máš?
Inak veľmi dlhé a večne strapaté - to som ja... Ale nemeriam si ho (vlas) ako tu kolega Jánošík
medzi nami.. sak to kuknes a vidis ake mas dlhe, ci nie?
teraz sa vraciam ku kratkym.. vlasy tak do pol ucha..
vlasáči ruleeez
@luboso ty by kazdeho len prehybal
ja budem chodit s lairou!!!
Krátkymi myslím také, ktoré si môže aj nagélovať, alebo len také rozuchané..každému svedčí niečo iné..
Na druhej strane krátkymi sa dobre preberá (vkuse mám ruku na niečej hlave).
ale inak...žúúžo wááá
@65 ved ty máš prekrásne vlasy
@ooooo ako ja nepotrebujem pocuvat to do oči ale to je len moj dojem ... jedna kamaratka mi raz povedalam, ze dievčata z jej triedy sa jej pýtali že "to čo za pichačom píšeš" ... ale vies je to kazdého osobný nazor... niekto by ma pre moje dlhé vlasy zabil
stop mastnote