ano hh co ja vim moc cajky nechcu hovorit o vahe hh a cekoval som net a tam som nic nenasiel , ako mal som taku nejaku pradstavu len som si cel byt isty na beton
hej ale ten programcek neberie v uvahu pomer svalovej hmoty a tuku ....poznam ludi co maju 179cm a 110kg a jake su to silne hovada a pritom to vase BMI hovori ze su tucny a k teme ....190 a 70 ta na babu dobree a keby ze to chalan ta suchar ...
to bude taky modelkovsky typ...pri tej vyske je 70kg pomerne malo...chuda ale zas nie uplne vychrtla. Ale podla mna je 190cm pre babu trochu moc vela...nehovorim to preto ze ja som taka mala ale...mozno na nich vyzera dobre oblecenie...ale je to take...nezenske
No ja mam nieco tesne nad 180cm a 73 kg a som odost chudsi ako kamosi, co maju nejak 170-175cm a 65kg. Zalezi aj od toho ake ma clovek tazke kosti..ale spoluziak ma 190cm a nejakych 68kg a vyzera jak keby vysiel z koncentraku, rychly metabolizmus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
(ja mam 18):´ smiley:
No nevravim,ze by nebola chuda..ale sak vysoka jak hrom.
ja mam napriklad skoro 70 kg a som tak sialene chudy skratka tabulky su nahovno
nvm napriklad tu:
- tato devacka ma 188/59