Podľa toho ako píšeš, tak mi vychádza, že si chalan. Samozrejme že podľa toho čo si chceš obliecť. Pokiaľ chceš dlhé rifle tak je to podľa mňa jedno či telové alebo čierne. Maximalne ti bude vidieť členok.A to si podľa mňa nikto vevšimne.
Ale ak by si chcel nejaké kratšie nohavice, tak to bude vidieť vždy že máš silonky.
Prednedavnom tu bola taka diskusia,jedna holka písala,že či sa len jej zdá divné,že jej priatel nosí pančušky...Príde mi to dost podobné...hh... ale neviem načo to chceš,no najlepšie telové potom no...
no tak tu silonku si teda vsimnu na nohe...to nezakryjes...a asi si pomyslia nieco svoje... vies to bude vidiet lebo som teda este nevidela silonky na prsty...a navyse to ukoncenie...to proste spozoruje kazdy kto prejde k noham...pokial mas zakyte cele nohy tak to nevadi..a samozrejme ze ked uz tak telove...drzim palce
Keďže som sa dala preoperovať, tak môžem ti tu už písať. Podľa mňa by si si mal zobrat take dierkovane pasikave s fialovo tirkisovymi kvetinkami a rybickami.
Treba ich skúsiť. Ja som si kúpila silonkove ponožky a na krabičke bolo napísané iba ponožky, a boli to klasické silonkove ponožky. Takže rátajú už aj s tým, že by ich kupovali aj chlapi.
Ja sa tiež prikláňam k tej telovej farbe.Ani čierna nie je zlá ale vyvaruj sa takým pastelovým farbám.
JA som videl týpka aj s babenkou, ako si spolu obaja skúšali v športom obchode tenisky.
Nič by som si nevšimol, až keď jeho frajerka povedala aby si dal aj ponožku. A vtedy som videl, že obidvja majú len tenké čierne priesvitné pančušky alebo silonkove ponožky. a čo sa stalo?????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mas plet...
Ale ak by si chcel nejaké kratšie nohavice, tak to bude vidieť vždy že máš silonky.
Potom radšej asi telové......
Samozrejme, že pod dlhé rifle..
Xiutheotl, neblázni. V pančuchách by mu už bolo teplo. Preto chce podkolienky.
Ale napríklad keď si chcem v lete obuť tenisky alebo sadále a k tomu dlhé nohavice, tak sa mi zdá prektickejšia silonka.
Napríklad ráno je ešte dosť chladno ale do sandál sa nehodí klasická bavlnená ponožka.
Tak som chcel skúsiť či by spravili tie silonky.
Ale nechcem zbytočne upútavať na seba pozornosť.
Myslíte, že by si to všimlo veľa ľudí????
Ja sa tiež prikláňam k tej telovej farbe.Ani čierna nie je zlá ale vyvaruj sa takým pastelovým farbám.
JA som videl týpka aj s babenkou, ako si spolu obaja skúšali v športom obchode tenisky.
Nič by som si nevšimol, až keď jeho frajerka povedala aby si dal aj ponožku. A vtedy som videl, že obidvja majú len tenké čierne priesvitné pančušky alebo silonkove ponožky. a čo sa stalo?????
PRVE A NAJVäČŠIE FORUM OHLADNE TEJTO TEMATIKY NA SLOVENSKU