čawte baby čo ste už skúsené s antikoncepciou.sorry ak tu už takáto téma bola.Viem že antikoncepcia je buď na chudnutie alebo na priberianie ..no tak že koľko ste z tej na chudnutie schudli a ked ste ju vysadili koľko pribrali...nemôže byť taká čo sa ani
je aj na chudnutie to ti povie každý gynekológ a vždy sa to spýta a všetky moje kamošky také majú.aj 16 aj 30 ročné.sú rôzne druhy..ja som o hentakej ani nepočula..
?? nerozumiem, čo tým chceš povedať.Mám dojem,že máš asi nejaké zle informácie.Ak z anitkoncepcie niekto priberá, alebo chudne, nie je to dobré, pretože mu tá antika "nepasuje" (teda jej). Závisí to od množstva hormónov,ktoré obsahuje.Si to naštuduj.Ty ju chceš iba na to?
Inak ako pripúšťam, že sa môžem mýliť, ale je to nepravdepodobné
jasné..ale víš jako napr moja kamoška bola teras tu u gynekologa pred dvoma dňami a on sa jej hned pýtal či chce takú z ktorej by aj schudla a ona že hej tak jej dal takú. takže tak nejak
To vážne? Tak o tomto ako neviem vôbec.. Ani som nepočula, že by sa toto gynekológ, alebo gynekologička pýtala niekoho..
Hmm.. ale pre mňa by asi bolo najhlavnejšie, aby bola čo najlepšia ako ochrana a nie na chudnutie..
Ale aj tak si myslím, že to je hlúposť..Veď koľko žien má problém s nadváhou, dlhé roky ho riešia a nenašli nič, čo by im pomohlo.Veď keby chceli, aj oni by si dali takú AK "na chudnutie".. Možno ťa tá tvoja kamarátka okúrila
1: pokial ja viem antikoncepcia je na zabraneniu otehotnenia a nie na chudnutie resp priberanie.. to su vedlajsie ucinky HAK... a nejaky ten rok som ju brala takze tiez viem vo co go... nemusis z nej ani pribrat ani schudnut pokial zrazu nezacnes robit: jeej beriem hak takze budem chdunut a zacnes zrat vsetko na co sa pozries...
4: gynekolog sam urcuje pre teba najlepsiu HAK, ak si este unho nebola odporucam... a ak je HAK na chudnutie ako ti povedali vsetky tvoje kamosky tak potom preco ju uz davno nemas? s tym ze co sa to vzdy pyta gynekolog? pokial ja viem gynekolog sa pyta ci ti robi dobre hak ci nemas z toho nejake problemy, etc a nie ci chudnes
teliatko sa zobud nastuduj nieco na mr google a potom hadz blbe fora.
7:ten tvoj gynekolog je potom zaujimavy... lebo urcovanie hak doktor robi tak ze ti zoberie krv a podla vysledkov sa rozhoduje ktora bude pre teba asi najvhodnejsia...
Sú dva druhy hormonálnej antikoncepcie - s väčším a menším množstvom hormónov.
Antikoncepcia s vyššou hladinou hormónov, okrem toho, že zabraňuje otehotneniu, má mnohé vedľajšie účinky - dobré aj zlé. Medzi tie dobré patrí zlepšenie kvality pleti, ustálenie nepravidelného cyklu, zväčšenie prsníkov ai. Medzi tie zlé patria náladovosť a zvýšená chuť do jedla, a tým pádom je pravdepodobné zvýšenie hmotnosti.
Antikoncepcia s nižším obsahom hormónov (gestagénová HAK) je len na zabránenie neželanému tehotenstvu. Má minimálny vplyv na užívateľku, teda sa od nej nepriberá.
OD ŽIADNEJ HAK SA NECHUDNE!!! Úbytok na váhe v súvislosti s užívaním hormónov znamená veľký problém! Pretože hormóny sa rozkladajú v tukoch, je nevyhnutné, aby užívateľka nejaký tuk mala (a nie aby chudla).
vsetko tu uz povedane bolo...a ty v prvom rade chod za gynekologom ak chces hak...sama si ju aj tak nenaordinujes a on ti poradi presne aku chces a aku mozes mat...
Ja užívam Lindynette, mne osobne pasuje. Lenže nesadne každej žene. Musíš ísť gynekológovi a on ti nejakú vhodnú predpíše. Začneš ju brať a on si ťa zavolá na stery aby vedel, či ti sadla. To je asi všetko..
ahoj, ja beriem uz 3 mesiace Yasminelle. Tato antikoncepcia neviaze vodu, cize nepriberies.Vacsina antikoncepcii vodu naviaze a preo dievcata priberaju. Ja som ani neschudla, ani nepribrala.
citujem z webnovin: Hormonálna antikoncepcia nespôsobuje priberanie. Estrogén, prítomný v kombinovanej hormonálnej antikoncepcii, spôsobuje zadržiavanie vody v tele a tým pádom mierny nárast hmotnosti. V súčasnosti však existuje hormonálna antikoncepcia, ktorá obsahuje hormón drospirenón, zabraňujúci zadržiavaniu vody v tele.
...aj podla mna ked niekto pri uzivani hak pribera ci chudne tak tam nieco ine nieje v poriadku a treba sa nechat vysetrit,ja som mala uz 2 hak a nic mi to s vahou nerobilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale napr. z Novynette som nepribrala ani neschudla
Inak ako pripúšťam, že sa môžem mýliť, ale je to nepravdepodobné
Ale uz som ticho, len mi to nedalo nepoznamenat
Hmm.. ale pre mňa by asi bolo najhlavnejšie, aby bola čo najlepšia ako ochrana a nie na chudnutie..
Ale aj tak si myslím, že to je hlúposť..Veď koľko žien má problém s nadváhou, dlhé roky ho riešia a nenašli nič, čo by im pomohlo.Veď keby chceli, aj oni by si dali takú AK "na chudnutie".. Možno ťa tá tvoja kamarátka okúrila
4: gynekolog sam urcuje pre teba najlepsiu HAK, ak si este unho nebola odporucam... a ak je HAK na chudnutie ako ti povedali vsetky tvoje kamosky tak potom preco ju uz davno nemas? s tym ze co sa to vzdy pyta gynekolog? pokial ja viem gynekolog sa pyta ci ti robi dobre hak ci nemas z toho nejake problemy, etc a nie ci chudnes
teliatko sa zobud nastuduj nieco na mr google a potom hadz blbe fora.
7:ten tvoj gynekolog je potom zaujimavy... lebo urcovanie hak doktor robi tak ze ti zoberie krv a podla vysledkov sa rozhoduje ktora bude pre teba asi najvhodnejsia...
uf nejak som sa rozpisala.. koniec.
ja som zacala brat hak pretoze som mala problem s nepravidelnym cyklom a nie preto ze som chcela spavat schlapom...
ak chces spavat s chlapom zadovaz si kondomy a je. mas po probleme.
Sú dva druhy hormonálnej antikoncepcie - s väčším a menším množstvom hormónov.
Antikoncepcia s vyššou hladinou hormónov, okrem toho, že zabraňuje otehotneniu, má mnohé vedľajšie účinky - dobré aj zlé. Medzi tie dobré patrí zlepšenie kvality pleti, ustálenie nepravidelného cyklu, zväčšenie prsníkov ai. Medzi tie zlé patria náladovosť a zvýšená chuť do jedla, a tým pádom je pravdepodobné zvýšenie hmotnosti.
Antikoncepcia s nižším obsahom hormónov (gestagénová HAK) je len na zabránenie neželanému tehotenstvu. Má minimálny vplyv na užívateľku, teda sa od nej nepriberá.
OD ŽIADNEJ HAK SA NECHUDNE!!! Úbytok na váhe v súvislosti s užívaním hormónov znamená veľký problém! Pretože hormóny sa rozkladajú v tukoch, je nevyhnutné, aby užívateľka nejaký tuk mala (a nie aby chudla).
sak vedlajsie ucinky...chudnutie,priberanie..
inak tieto najnovsie HAK su uz take ze nemaju tolko neziaducich ucinkov ale tak kazdy na to moze reagovat inak
jasné že je to možné ak si bola ožratá
...aj podla mna ked niekto pri uzivani hak pribera ci chudne tak tam nieco ine nieje v poriadku a treba sa nechat vysetrit,ja som mala uz 2 hak a nic mi to s vahou nerobilo