@barky nejsu teplý aj baby to vravia ale proste chápeš chcem príklad nijaku zbalit dajme tomu že v mojom veku alebo mladšiu o 1 alebo 2 roky však ma pošle dakam lebo si bude miysliet že čo chce tento starý a to je pravda stalo sa mi už
Podľa môjho skromného názoru babám až tak nejde o výzor, lebo mnohokrát vidím kombináciu super kočka a špatný chalan. Umením je podľa mňa zaujať babu a byť vtipný, nepretvarovať sa. Lebo čo som si všimol, tak páry sú aj povahovo podobné...
ale nedá mi založiť si dosť zlú,uplakanú tému na to aké forum to je..je zlý nápad , ale na povzbudenie ti môžem povedať že jeden známy sa na teba dosť podobá.. a holku má strašnú jebačku ale on má 28 takže vyčkaj alebo rieš staré... a ked už vyzeráš tak staro tak sa ohol možno ti to pomôže
@bergueron92 jak sa hovori bez penez, do hospody nelez Prachy potrebujes aj na 17-18 rocne. A este viac ako na 25 rocnu, ktora uz si v idealnom pripade zaraba sama na seba.
@bergueron92 mne príde že ty iba horekuješ zbytočne až moc nadtým možno aj preto si robia kamaráti srandu....a čo si myslíš že sa tým zmení ak aj náhodou ti tu do fóra nejaká napíše že si pekný? nič
trochu mi pripomína na tejto fotke Daniela Hulku neviem či som ťa tým potešila ,ale škaredý nie si len nie si žiaden model. A nehoľ sa ,vlasy nechaj tak jak sú
@tommyhot tak áno nom tak peniaze nemám zatial mi na všetko daju rodičia a moc ani nechodím pravdu povediac na den mám 2.50 centov teda s toho si kupim cigarety alebo občas odložím a v sobotu zájdem na pár piv
chlapi zapamätajtre si : netreba byť krásnym, stačí byť upravený, voňavý, charizmatický a vtipný. to je všetko čo potrebuješ k tomu aby si zaujal dievča.
@klaudiqaaa Hlavne keď chceš trvalý vzťah tak buď "sám sebou" lebo prtnerka by mala ľubiť tvoje pravé ja nie pretvárku. Také čo sa chcú len tak s tebou vyspať nájdeš ajajáj koľko chceš a nemusíš byť chlap s tvojej popisky.
@bergueron92 tak si nekupuj cigarety a za tyzden usetris skoro 20 eur a mozes to ist investovat do nejakej zeny. I ked investicia do zeny, je to najhorsie co moze chlap spravit
@bergueron92 nevyzaruje z tebe nic dobre, preto sa babam nepacis. na tom by si mal popracovat. a s tym vzhladom - mal by si zistit, aky styl ti najviac pristane a drzat sa toho. vlasy na jezka a polooholena tvar nezaujme kazdu..
@barky "iba" zaujal? najprv tu horekujete nad tým, že si škaredých holky nevšímajú, keď vám dám doslova návod ako zaujať aj keď nie si zaujímavý tak už zrazu je problém, že to je iba zaujať ... možno ti to ešte nedošlo, ale každá normálna holka vie, že z peknej, ale prázdnej misky sa nenaje. A ak to ešte nevie, tak je buď príliš mladá, alebo príliš sprostá, alebo oboje...
@klaudiqaaa no myslel som to skôr tak že zaujal nemusí znamenať ešte vzťah ale aj kamarátstvo.... za dalšie ja tu nehorekujem a sama vieš aj do svojich rovesníčok že niekedy nestačí ani to
presne si to vystihla, to budú tie tvoje mnohoročné skúsenosti...@bergueron92 základom na to aby si dievča zaujal a následne vyvolal túžbu po tvojej osobe je byť voňavý, pôsobiť charizmaticky, mať upravený zovňajšok a vedieť vytvoriť zábavu... jedno si zapamätaj, vždy začína zo zvádzaním dievča, chlap len reaguje na jej podnet, no ty keď chceš zbaliť nejakú holku, tak ideš rovno na vec, bez toho aby ti dala holka akýkolvek náznak že sa jej páčiš, potom sa nediv že ťa odjebe... pozri len sa zabávaj s kamošmi a všímaj si holky okolo seba, ak niektorá na teba hádže pohľady len sa jej pozri do očí a usmej sa, ak sa jej páčiš rozhodne ti opätuje usmev, chvílku hraj jej hru z pohľadmi, potom sa postav a choď za ňou (nejdeš ju zbaliť, to necháš na ňu, ideš len zistiť čo je zač...) hotovo, a už sňou kecáš, ak to potom neposereš, ani sa nenazdáš a už ju klátiš niekde v parčíku... pritom si nemusel takmer nič urobiť, preto že ťa tá holka chcela už od začiatku...
hlavne keď sa z holkou rozprávaš nikdy jej neklam, len nehovor všetko, (dievčatá ťa hneď odhalia, majú doslova vrodený talent na odhalovanie lží....)
samé výhovorky, na to aby si zbalil holku peniaze nepotrebuješ a ani kámošky netreba, veď ideš do ulíc spoznať nejaké holky, načo ti tam budú kamarátky...
takže ti nestačí, roztomilý úsmev, mocné náručie a pevný zadok...? holka čo ešte chceš... jasné zabudol som na to najhlavnejšie, pocit že ťa mám skutočne rád... (a tomu ver že keď holke do očí poviem že ju mám rád, tak to tak aj je) takmer nikdy neklamem...
žeby si bola konečne iná ako ostatné...? diplomatka ako sa voláš...? môj typ anita, aneta alebo žeby žaneta...? nie ty budeš niečo ako Zuzka alebo Katka...
a odkial viem že si zlatá holka, prave že neviem, len na mňa tak pôsobíš...
P.S.: holka je niečo čo by si o mne skutočne chcela vedieť...?
no a k veci..mne sa síce nepáčiš, ale to neznamená, že inému dievčaťu sa tiež nebudeš treba byť sebavedomý a pozorný, vôňa, pohodlné oblečenie, aby si sa cítil vo svojej koži a nesnažil sa hneď nejakú zbaliť... radšej čakať na náznak ak sa bojíš odmietnutia
@anitchka inak čítala som si tu konverzáciu a schuti som sa bavila ...vidíš jeho triky? najprv skladá kompliment, potom pochváli seba tak aby to znelo vtipne...zisťuje či máš o neho záujem ("som pre teba pristarý") ďalej častá fráza "si iná ako ostatné", zase skladá kompliment a prejavuje záujem o tvoju osobnosť (pýta sa na meno) a ty mu na to naletíš a ponúkaš mu komunikáciu cez ts...vyhral sorry totálne som vám to skazila (teda dúfam že nie ) jaj som hnusná ale nemohla som si to odpustiť @rollo111
@zeriavka ale nie, nič si neskazila to, že si idem s niekým písať TSky, ešte neznamená, že som naletela, len nerada o sebe vypisujem niektoré veci takto do fóra
keď som napísal že som pre ňu pristarý, myslel som tým že som o10 rokou starší ako ona a komplimenty zásadne nedávam, všetko čo píšem aj tak myslím (viem že tomu neuveríš, no predsa je to tak...
podla čoho si usúdila že ju balím (zasadne balím holky len v reály, žiaden net...
@rollo111 kompliment znamená pochvala, ktorá nie je myslená vážne? blbosť kompliment je predsa každá pochvala ...prečítaj si to čo si napísal a uvidíš z čoho som to usúdila ...veď si ich bal kde chceš
kompliment sa obvykle dáva na vzbudenie priazne voči sympatickej osobe, ale hej uznávam dá sá aj to čo som písal posudzovať ako kompliment... prečítal som si to znova, stále neviem podla čoho súdiš že ju balím...
preto že vek je nepodstatný, ak by som tam mal 26 rozprávala by si sa so mnou inak...? (no pravda je že som si svoj profil robil narýchlo a bolo mi jedno čo tam bude napísané, vlastne mi to je jedno stále, preto že keď si z niekym píšem tak mu aj tak poviem svoj skutočný vek...)
@ barky úprimne povedané, nepoznám jednu moju rovesníčku, ktorá by by bola normálna a som rada, že nie som chlap a nemusím si vyberať z moderných slečiniek... každopádne, takú ti treba??? ak silou mocou chceš vzťah, tak si radšej počkaj, uvidíš, že to bude milionkrát krajšie ako naťahovať sa s nejakou hysterickou sopľaňou, ktorá nevie čo chce....
@115 "úprimne povedané, nepoznám jednu moju rovesníčku, ktorá by by bola normálna a som rada, že nie som chlap a nemusím si vyberať z moderných slečiniek..." ... to je uz ake priznanie z druhej strany barikady
@klaudiqaaa@115 múdro vravíš, múdro, zaoberať sa nahlúplymi dievčinami je trpké a nezmyselné. no problém bytostí s vagínami je aj v tom, že majú úžasnú schopnosť premien.
napríklad tento týždeň sa mi stalo, že jedna taká, s ktorou sme boli jeden a jedna, sa po pol desaťročí nejak obrátila a vysvitlo, že je zmätený chumáč, ktorý nevie, čo chce a nevie, čo má oceniť.
@bergueron92 chlape, vyzorovo - nechaj si narast dlhsie vlasy, lebo tento "uces" ti rozhodne nejde..zajdi potom za dakou kadernickou, nech ti poradi
a k ostatnemu, strasne z teba srsi depresivna nalada..obcas tu na teba narazim a ide z teba iba smutna, nesebavedoma energia..cez pismenka, a co potom v reale - ouch
najdi si dake hobby VON MEDZI LUDMI kde budu aj dake baby, sport, kup si trebars korcule, alebo vytiahni bike.. alebo ked nemas penaz chod napr. do utulku, pomoct vencit, tam najdes mile baby, ktore su povahovo uplne inde ako ostatne dnesne mlade babenky.. rozhodne vsak musis zmenit svoj postoj, nemozes posobit skleslo - to je ako repelent..nemozes zacinat debatu - ja som taky smutny a saam... - blee
ps. odkial si nabral dojem, ze 25-tky su vsetke vydate ?? to kde zijes ? lebo ja v mojom okoli take baby nepoznam drviva vacsina dokonca single, tak naber odvahu mrknut aj po starsej
nechapem co tu plno ludi hovori stale o financiach..z mojho okolia poznam asi 20 dievcat a neviem ani o jednej, s ktorou keby clovek chcel byt, musel by byt zamozny alebo mat rodicov nejakych bohatych mecenasov..
inu, mal som za znameho aj chlapa, ktory nevyzeral prave ako koruna muzskej krasy a islo po nom hned niekolko vcelku luxusnych zenskych..jednoducho ich uputal na svoju osobnost..cize v podstate to, co napisala @44
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
125 komentov
Podla mna sa na kazdom cloveku da najst nieco krasne, z vonka alebo z vnutra...
a ked ti aj kamosi hovoria ze si skaredy tak oni su tepli alebo co? to by mali posudit baby
ale co vidim, tak je dost bab na starsich alebo na takych, co vyzeraju ovela starsie...
podľa mňa začni baliť staršie
ale nedá mi založiť si dosť zlú,uplakanú tému na to aké forum to je..je zlý nápad , ale na povzbudenie ti môžem povedať že jeden známy sa na teba dosť podobá.. a holku má strašnú jebačku ale on má 28 takže vyčkaj alebo rieš staré... a ked už vyzeráš tak staro tak sa ohol možno ti to pomôže
chod von baliť ženy
@anitchka normálne sa chovám na fóre ako primitív ale pár pív urobilo náladu
pokial nepochopis srandu tak neryp...
@barky "iba" zaujal? najprv tu horekujete nad tým, že si škaredých holky nevšímajú, keď vám dám doslova návod ako zaujať aj keď nie si zaujímavý tak už zrazu je problém, že to je iba zaujať ... možno ti to ešte nedošlo, ale každá normálna holka vie, že z peknej, ale prázdnej misky sa nenaje. A ak to ešte nevie, tak je buď príliš mladá, alebo príliš sprostá, alebo oboje...
presne si to vystihla, to budú tie tvoje mnohoročné skúsenosti... @bergueron92 základom na to aby si dievča zaujal a následne vyvolal túžbu po tvojej osobe je byť voňavý, pôsobiť charizmaticky, mať upravený zovňajšok a vedieť vytvoriť zábavu... jedno si zapamätaj, vždy začína zo zvádzaním dievča, chlap len reaguje na jej podnet, no ty keď chceš zbaliť nejakú holku, tak ideš rovno na vec, bez toho aby ti dala holka akýkolvek náznak že sa jej páčiš, potom sa nediv že ťa odjebe... pozri len sa zabávaj s kamošmi a všímaj si holky okolo seba, ak niektorá na teba hádže pohľady len sa jej pozri do očí a usmej sa, ak sa jej páčiš rozhodne ti opätuje usmev, chvílku hraj jej hru z pohľadmi, potom sa postav a choď za ňou (nejdeš ju zbaliť, to necháš na ňu, ideš len zistiť čo je zač...) hotovo, a už sňou kecáš, ak to potom neposereš, ani sa nenazdáš a už ju klátiš niekde v parčíku... pritom si nemusel takmer nič urobiť, preto že ťa tá holka chcela už od začiatku...
hlavne keď sa z holkou rozprávaš nikdy jej neklam, len nehovor všetko, (dievčatá ťa hneď odhalia, majú doslova vrodený talent na odhalovanie lží....)
nie, ja sa milujem
aj ty to presne takto praktizuješ?
nie, ja som mazanejší...
a čo ty holka, čo platí na takú usmievavú 16-nástku...?
nebal dievčatá na nete, vyraz s kamošmi do ulíc spoznať pár dievčat... je to omnoho zábavnejšie a hlavne reálnejšie...
samé výhovorky, na to aby si zbalil holku peniaze nepotrebuješ a ani kámošky netreba, veď ideš do ulíc spoznať nejaké holky, načo ti tam budú kamarátky...
z teba by bola výborná diplomatická hovorkyňa...
takže ti nestačí, roztomilý úsmev, mocné náručie a pevný zadok...? holka čo ešte chceš... jasné zabudol som na to najhlavnejšie, pocit že ťa mám skutočne rád... (a tomu ver že keď holke do očí poviem že ju mám rád, tak to tak aj je) takmer nikdy neklamem...
ešte by sa aj pár vecí našlo, ale toto čo si vypísal vôbec nie je zlé
stavím sa že s toho čo som ti písal sa ti najviac páči práve môj pevný zadok.. ešte že som pre teba pristarý... no si celkom zlatá holka...
neviem odkiaľ hneď vieš, že som zlatá, ale ďakujem
tak to si ma prekvapila...
žeby si bola konečne iná ako ostatné...? diplomatka ako sa voláš...? môj typ anita, aneta alebo žeby žaneta...? nie ty budeš niečo ako Zuzka alebo Katka...
a odkial viem že si zlatá holka, prave že neviem, len na mňa tak pôsobíš...
P.S.: holka je niečo čo by si o mne skutočne chcela vedieť...?
keď máš chuť sa toľko vypytovať tak radšej TS nebudeme to predsa rozoberať presne tu
nebalím ju mám 26 rokou, takže som troška starý pre ňu, len komunikujeme...
á k tomu výzoru...mne osobne sa nejak nepáčiš...neber to zle..nechcem povedať, že si vyslovene škaredý, ale môj typ zrovna nie si........
tak stebou holka by som sa rozhodne nenudil...
keď som napísal že som pre ňu pristarý, myslel som tým že som o10 rokou starší ako ona a komplimenty zásadne nedávam, všetko čo píšem aj tak myslím (viem že tomu neuveríš, no predsa je to tak...
podla čoho si usúdila že ju balím (zasadne balím holky len v reály, žiaden net...
@zeriavka
kompliment sa obvykle dáva na vzbudenie priazne voči sympatickej osobe, ale hej uznávam dá sá aj to čo som písal posudzovať ako kompliment... prečítal som si to znova, stále neviem podla čoho súdiš že ju balím...
preto že vek je nepodstatný, ak by som tam mal 26 rozprávala by si sa so mnou inak...? (no pravda je že som si svoj profil robil narýchlo a bolo mi jedno čo tam bude napísané, vlastne mi to je jedno stále, preto že keď si z niekym píšem tak mu aj tak poviem svoj skutočný vek...)
@
... inak suhlas.
napríklad tento týždeň sa mi stalo, že jedna taká, s ktorou sme boli jeden a jedna, sa po pol desaťročí nejak obrátila a vysvitlo, že je zmätený chumáč, ktorý nevie, čo chce a nevie, čo má oceniť.
a k ostatnemu, strasne z teba srsi depresivna nalada..obcas tu na teba narazim a ide z teba iba smutna, nesebavedoma energia..cez pismenka, a co potom v reale - ouch
najdi si dake hobby VON MEDZI LUDMI kde budu aj dake baby, sport, kup si trebars korcule, alebo vytiahni bike.. alebo ked nemas penaz chod napr. do utulku, pomoct vencit, tam najdes mile baby, ktore su povahovo uplne inde ako ostatne dnesne mlade babenky.. rozhodne vsak musis zmenit svoj postoj, nemozes posobit skleslo - to je ako repelent..nemozes zacinat debatu - ja som taky smutny a saam... - blee
ps. odkial si nabral dojem, ze 25-tky su vsetke vydate ?? to kde zijes ? lebo ja v mojom okoli take baby nepoznam drviva vacsina dokonca single, tak naber odvahu mrknut aj po starsej
inu, mal som za znameho aj chlapa, ktory nevyzeral prave ako koruna muzskej krasy a islo po nom hned niekolko vcelku luxusnych zenskych..jednoducho ich uputal na svoju osobnost..cize v podstate to, co napisala @44
@zeriavka
@anitchka
@rollo111
ste ma pobavili
rollo, ty nechceš o tom napísať blog ?? dobre sa to číta, také skúsenosti síce to ja nevyužijem..ale možno pár birdzáckych pánov by ti bolo vďačných
myslím že tu na birdzi su už dávno blogy s touto tématikou...