Nemyslím pre to, že sa vám dlhé vlasy na chalanoch nepáčia... myslím to tak, že či by vám čisto z princípu vadilo že váš partner má dlhšie vlasy ako vy
teda, asi by som závidela a z tohto hľadiska by to svojim spôsobom vadila, hlavne ak by na tom boli kvalitatívne a kvantitatívne lepšie, ale hádam by som neopovrhla možnosťou mať ďalšiu obeť, kt. môžem byť osobnou kaderníčkou a tak
No zahlasovala som predtym nez som precitala prvy koment ale to na mojej odpovedi nic nemeni - dlhe muzske vlasy su v 99% ble, hrozne asexualne pre mna. Ja som videla v zivote jedineho jedneho muza ktoremu to pristalo (aj to len na fotke), ale totalne si napriklad neviem predstavit ze by som s takym chlapom mala sex a on by mal rozpustene vlasy a bol by nadomnou a proste tie vlasy ne nono nope neeee na chlapovi dlhe vlasy NIKDY!
och ja nechápem čo sú to za zakomplexované ženy už som počula také, že by žiarlili... to asi tie čo mali problém si vypestovať dlhé alebo majúna hlave 4 vlasy aleboo akt neviem čím to bude .... ale samozrejme že nie
@salora och, závidím
ja by som tam aj vypadla teraz v lete na dovolenku, nech mám prijateľnejšie počasie než tu bude, len cez cestovky je to drahé a ísť stopom a prespávať u cudzích ľudí by som sa bála
plus ísť sama je zvláštne a neviem, či by som mala koho dotiahnuť, aby šiel so mnou
takže snívam ďalej
ja neviem. mne je to asi jedno. teda, nepáčia sa mi dlhé vlasy na chlapoch. fakt ako nie. a vysokopravdepodobne by ma teda niekto taký nezaujal.
ale ak by sa môj chlap teraz rozhodol, že proste chce dlhé vlasy a nechá si ich narásť (čo sa vlastne už aj rozhodol, lebo zas chce dredy), tak mi to je už úplne jedno. pre mňa za mňa nech si aj vyholí polku hlavy a druhú nafarbí naružovo a vykosí do toho tanky.
nejak nemám vadí/nevadí vzťah k výzoru človeka, s ktorým som pre milión iných dôvodov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
mutta ehkä mä teen kampaajankurssin ja siirtyn Suomeen työskenteleen kampaajana
niin saan hiustenleikkuun
takze neviem ci je moja odpoved vhodna kedze ja mam v podstate "chlapcensku" dlzku
(a nechápem, prečo používam hovorovú fínčinu, keď ani tá spisovná mi nejde
ja by som tam aj vypadla teraz v lete na dovolenku, nech mám prijateľnejšie počasie než tu bude, len cez cestovky je to drahé a ísť stopom a prespávať u cudzích ľudí by som sa bála
plus ísť sama je zvláštne a neviem, či by som mala koho dotiahnuť, aby šiel so mnou
takže snívam ďalej
ale už ho pomaly ale isto dobieham
no
no
kurvajs jasné že by mi to nevadilo!
ale ak by sa môj chlap teraz rozhodol, že proste chce dlhé vlasy a nechá si ich narásť (čo sa vlastne už aj rozhodol, lebo zas chce dredy), tak mi to je už úplne jedno. pre mňa za mňa nech si aj vyholí polku hlavy a druhú nafarbí naružovo a vykosí do toho tanky.
nejak nemám vadí/nevadí vzťah k výzoru človeka, s ktorým som pre milión iných dôvodov.
ale nie, nie, ja už som zadaná a ten môj so svojími kučierkami mať dlhé nemôže
Ale brala by som mať niečo dlhovlasé a môcť si do toho zaboriť ruku...
@rheia Dlho si neaktualizovala. Mohla by si.
jedna vec co neznasam, a totalne podla mna ubera na sexepile, je hola hlava
aj ked zoberme si to tak, je DOST tazke aby vobec zena mala take dlhe vlasy ako ja
áno
už aj preto žemne sa dlhé vlasy na chlapoch nepáčia