a tak vecsine chalanoou ide len o jednoo....co ich pozname suu sice aj vynimky ale je ich strasne maloo takze asi preto si my baby myslimme ze Vam chalanom ide len o jedno...
a naam babaam nikdy neslo o to dostat chalana do postele...
nam ide o dost podstatnych veci ktore sa netykaju hlavne sexu....
môže to byť divný názor, ale ja mám pocit, že niekedy chce baba dostať chalana do postele viac než naopak. Sex je fajn, tak čo by sme si neužili...
No ale k veci: O čo ide nám babám? To je otázka na zamyslenie. Odpoveď je jednoduchá - chceme muža, čo by nás miloval také, aké sme. Zložité je to však uskutočniť - ani jedna z nás nie je dokonalá (hoci s trochou nadsázky možno povedať, že sa nám darí to zatajiť
Môj prvý vzťah bol s takýmto idiotom, ktorý ma využil a nechal tak. Chvalabohu, k sexu nedošlo, veď by som si asi otrieskala hlavu o stenu. Ale ľutujem všetko intímne, čo medzi nami bolo, lebo potom sa naozaj zachoval ako hajzel. Ale čo už, bola som mladá a sprostá.
Na druhý pokus som už mala šťastie a mám ho doteraz. Mám stabilného partnera, ktorý na sex nenaliehal ani v najmenšom a bolo cítiť, že mu nejde len o to jedno. A preto som nesmierne rada, že som ho našla a práve s ním som prežila tie najkrajšie chvíle.
No ale dosť bolo príbehov. Ako vidíte, záleží podľa mňa čisto na chlapovi...
podla mna je to nepodstatne.. a co na tom, ze niekomu ide len o sex?? ked najde niekoho, kto bude prenho znamenat viac, tak mu urcite nepojde len o to jedine... a zas nech hodi kamenom ten, pre koho je sex uplne nepodstatny...
skor by som povedala, ze laaska je len pocit, ktory si clovek nevedome vyprodukuje aby sa tak mohol vysporiadat s vlastnym svedomim.. a skryt fakt, ze v podstate ide len o sex
ja poznam jeden vyrok: "Pokiaľ ich dostaneš guľami, ich srdce a duša bude nasledovať. "
Ale no.. neviem... ja si to deli mna dve casti: sex ako spas, cize "ahoj, ... , maj sa". a potom, keby nejaky vzťah, tka to berem vazne a nejde mi tam len o sex. Ale vzťah zatal nebol, čiže...
ale rozoberate tu take hovadini o co ide komu. Kazdemu ide o jedno mat niekoho. niekto je nadrzany viac niekto menej. A proste hazdat do jedneho vreca kazdeho je hovadina. Ci zeny ci muzi chu jedno a to jedno si vyzaduju. A ta druha polovica uz len prime alebo odmietne ponuku.
3 xyz666: Calan vás nikdy nemôže brať také aké ste, lebo ani vy ho nikdy neberiete taký aký je. Teda až na výnimky, ktoré sú možné iba v prvotných štádiach zamilovanosti. V partnerskom vzťahu VŽDY berieme na tom druhom väčšinu toho, aký je, ale nejakú malú časť na ňom xeme zmeniť (prispôsobiť na svoj obraz). Ide o ten pomer, či bereme 99% a zmeniť stačí 1%, alebo berieme ho na 51% a na 49% ho/ju treba prevychovať na vlastný obraz.
Chlapcom ide o sex a dievčatám o peniaze nie náhodou?
„nam ide o dost podstatnych veci ktore sa netykaju hlavne sexu....“
Áno to budú určite peniaze nie? Veď len si všimnime tie 17 ročné pi pinky ako majú pri sebe 27 ročného (10 rokov staršieho) chalana a pripadá mi také kúsok potiahnuté za vlasy, že prečo si vlastne nedokážu nájsť svojho rovesníka? Prečo? Neviem asi ty 17 ročný chalani nemajú peniažky na rozdávanie nie? Aspoň ja…
Naozaj dnes hľadať výnimky je veľmi ťažko realizovateľné, pretože každý z nás chráni vlastné ciele (aj ja).
To znamená, že je asi ťažko nájsť takého človeka – každý pozerá na seba a nie na teba a keď aj pozerá mýliš sa!
16. Ayreen: v podstate by som mohol súhlasiť, ale… Kúsok pozri sa na to reálne o čom je láska? Potom si polož otázky: Kde patri človek (v prírode)? Na čo je sex? Prečo ľudia majú a nemajú radi sex? Precitaj kúsok odbornejšiu literatúru a urob svoj zaver. Priznám sa aj ja som zastaval taký to názor ako ty, ale časom som pochopil, že je kúsok neobjektívny. Ľudia si myslia, že sú najdokonalejší čo samozrejme nie je pravda.
Skús byť v tom čo najneutrálnejšia a pochopíš podstatu a keď to nepochopíš nevadí…
24. Janulka3112: správne sa pýtaš! Toto je fakt škoda, ale čo je podstatné naše dievčence si môžu samý za to, pretože obliekanie dievčat v dnešnej dobe je také ako je – pozriete na dievča zo zadku nohavičky jej vidno holé kríže, pozriete z
predka vidno jej veľký vystri ch…
Toto pôsobí ako pôsobí… A my chlapci netajme sa tým, že nás to nezrušuje!
Mám už rok partnera, ktorý je o 10 rokov starší, teda ja mám 18 a on 28. Poznali sme sa rok, kým sme sa prvýkrát stretli a vtedy som vôbec netušila, že robí takú prácu akú robí a koľko mu to vynáša. Okrem toho, cestuje všade po svete, a to je myslím horšie, ako keby zarábal priemerne. Netajím to, že má peniaze, ale ak mám byť úprimná najviac ako sa dá, ja z jeho peňazí nič nemám okrem toho, že ma pozve do kina a na večeru. Aj to sa vždy snažím časť zaplatiť ja, keďže mi to pripadá hlúpe. Nemám z tých peňazí podiel a nenárokujem si na ne, lebo mi to pripadá pod úroveň nechať sa niekym vydržiavať.
A k sexu? Vieš, celkom som nepochopila, čo myslíš tou odbornou literatúrou. Vieš, nemyslím si, že by ti fakty pomohli v takejto otázke, keďže je príliš subjektívna a nedá sa zovšeobecniť.
A okrem toho, ja som nikdy nepovedala, že sex má byť odsudzovaný...len by nemal byť čistý základ vzťahu.
No uznávam, že možno nie som až tak objektívna, keďže moja láska nemyslela na sex odkedy ma uvidela s holými krížami....a všetko okolo sexu prebehlo úžasne, k spokojnosti oboch a nie na prvom rande, ale až po dlhšom čase...no možnože keby ma niekto využil, hovorila by som inak...
Chceš byť úprimnou, ale zároveň sa tým netajíš, že nie si úprimná...!!!
Daj si ruku na srdce a povedz, že kúsok kúsolinko to využívaš, lebo určite nie si ta naj dušička, ktorá by robila len to dobré...
Odborná literatúra:
Všetko čo sa píše o tomto probléme, pretože jeden (tvoj) zdroj informácii je fakt malo, aby si mohla byť čo najobjektívnejšia. Fakty sa počúvajú niekedy z odporom, keď som to aj ja začal robiť úplne som nesúhlasil a už som aj plánoval, že to nebudem ďalej čítať, ale napokon som pokračoval...
Môj vymyslený model stavby sťahu a na porovnanie aj model stavby domu:
Sťah – pozdrav, zoznámenie, pozvanie, tiché zamilovanie, prvý Bosk, prvé stískanie, prvé problémy, prvý sex (koniec stavby už mame aj strechu)!
Dom: lokalita, plán, miesto stavby, prvé práce na úpravu pozemku, robenie základov, prvé poschodie, druhé poschodie, podkrovie a strecha!
Dokáže niekto postaviť strechu najprv a potom spraviť plán?
Realita: Nie – keď áno nech sa zastaví u mňa vyskúšame čo to zrobí.
Dokáže niekto mať sex a potom sa pozdraviť?
Realita: áno – človek je všetkého schopný...
Pozrime sa na to aj číselkami: Presne hodnoty nepoznám, ale sú veľké a vysoké.
Priemerný vek prvého sexu 2. pol 16 – 1. pol 17 rokov to platí pre Slovensko a pre Anglicko je to už v 16.
Väčšina prvý sex opýtaných nemala zo svojim celoživotným partnerom a to v podstate vytvára otázku prečo je to tak, alebo či je to správne? V podstate väčšina by mohla hovoriť o určitom spôsobe využitia (podľa teba).
Prečo z tou menovanou teóriou nepochodí nikto? Aj pre mňa je neprijateľná! Ale prečo by sme ju mali odmietať v podstate človek je zviera (ostré, ale no musíme si to priznať). Fakt netvárme sa ako ty dokonali, že mame počítač a neviem ešte čo...
viete preco chalan chce dostat babu do postele?? im je uplne na haku,ze co si baba mysli..proste cely ich zivot je len o tom! akoze chcem tym povedat,ze si zivot uplne ulahcuju a nicim sa netrapia..proste jednoducho idu za svojim cielom aa baby? hm,sme o dost zlozitejsie! teeda a v tom spociva ten hacik,ze nechceme len to,ale aj nieco viac...a v tom to je!!
priznam sa zuzanne112 , velim mi ten tvoj prispevok zainponoval,
spomenul som si pri nom, tu celu nadheru problmemu,,, popravde mne sa to moooc pači,, myslim tie vase problematicke povahy,,su to take nadherne rebusy,ktore ma asi nikdy neprestanu bavit, možno nam chalanom ide len o jedno,, rozriesit ich
moj tato hovori ze chalanom ide len o to dostat babu do postele a babam ide o to iste lenze baby to nemozu dat najavo pretoze ti chalani by to potom mali moc lahke.cize baby to chcu tak isto ako aj chalani lenze to kryju
Aaaaano bravo, odhalili ste nas, opat sa potvrdilo, ze chlapi su najhorsi a zeny tie, ktore z toho najvacej tazia
Vsetky zo seba robia neviniatka, svatice a pritom keby presli porpi kostole, asi by trebalo ziadat o eurofondy na opravy. Ja neni som svatec, ani sa nepretvarujem. Ale na druhej strane sa nehram na poskodeneho co utrpel tazku ujmu a neukazujem prstom. Kazda sa obhajuje, bije do hrude a potom hoplaaaa, urobi uplny opak. Naco hovorit kto je aky?? seci sme z toho isteho spraveni, kazdy to robi, seci si to suskaju, no nikto to nepovie nahlas.
A uz ked sme pritom, peniaze, auta, domy, uspech robia svoje. A dievcatka sa radi prizivia, to je normalne vsade sa to deje, nic extra. Tie, ktore su uplne normalne su asi niekde v dakom tajnom ukryte a zbytok zlatokopky a princeznicky behaju po svete. Co uz ako sme si zariadili tak to mame, to iste plati o chlapoch.
Nepotrebujem ziadnu literaturu, psychologicke sracky a vyskumi. Chodim s otvorenymi ocami a vnimam ten svet tak ako je.
Ono to tak uplne neni, ale sere ma ze vsetky baby su tymto nacipovane a vsetky si to myslia a potom s ak nam pri prvom bozku spravaju jak keby sme ich hned chceli pretiahnut...baby su divne s tym sa neda nic robit a niekedy ked rpave oni chcu chalana dostat do postele a jemu sa este nevidi vhodny cas tak vyhlasia aby nevyzzerali ako blbe ze to on...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a naam babaam nikdy neslo o to dostat chalana do postele...
nam ide o dost podstatnych veci ktore sa netykaju hlavne sexu....
No ale k veci: O čo ide nám babám? To je otázka na zamyslenie. Odpoveď je jednoduchá - chceme muža, čo by nás miloval také, aké sme. Zložité je to však uskutočniť - ani jedna z nás nie je dokonalá (hoci s trochou nadsázky možno povedať, že sa nám darí to zatajiť
Na druhý pokus som už mala šťastie a mám ho doteraz. Mám stabilného partnera, ktorý na sex nenaliehal ani v najmenšom a bolo cítiť, že mu nejde len o to jedno. A preto som nesmierne rada, že som ho našla a práve s ním som prežila tie najkrajšie chvíle.
No ale dosť bolo príbehov. Ako vidíte, záleží podľa mňa čisto na chlapovi...
Tak ako ženy tvrdia že nám ide o sex my môžme tvrdiť, že ženám ide iba o prachy a je to to isté.
Sú typy ktorým ide, sú typy ktorým nejde - závisí to od človeka a vôbec to nie je definované pohlavím.
Každý je v tomto individuálny.
nerieste kktiny!!!
Ale no.. neviem... ja si to deli mna dve casti: sex ako spas, cize "ahoj, ... , maj sa". a potom, keby nejaky vzťah, tka to berem vazne a nejde mi tam len o sex. Ale vzťah zatal nebol, čiže...
Raz som mala vzťah kedy som si myslela, že sa navzájom milujeme...a on celú dobu čakal kedy ma bude môcť mať v posteli...trošku smutné nie?
A keď sa chceš aj zoznámiť tak nič iné nevidíš len ponuku na "pár pekných chvíľ"... tak čo si dievčatá teda majú v tomto vybrať?
chalan vaseho srdca by mal byť:
1, Verný
2, Mal by sa správat tak, aby ste sa pri nom cítili ako ta najúžastnejsia a najstastnejsia žena na svete
„nam ide o dost podstatnych veci ktore sa netykaju hlavne sexu....“
Áno to budú určite peniaze nie? Veď len si všimnime tie 17 ročné pi pinky ako majú pri sebe 27 ročného (10 rokov staršieho) chalana a pripadá mi také kúsok potiahnuté za vlasy, že prečo si vlastne nedokážu nájsť svojho rovesníka? Prečo? Neviem asi ty 17 ročný chalani nemajú peniažky na rozdávanie nie? Aspoň ja…
Naozaj dnes hľadať výnimky je veľmi ťažko realizovateľné, pretože každý z nás chráni vlastné ciele (aj ja).
To znamená, že je asi ťažko nájsť takého človeka – každý pozerá na seba a nie na teba a keď aj pozerá mýliš sa!
16. Ayreen: v podstate by som mohol súhlasiť, ale… Kúsok pozri sa na to reálne o čom je láska? Potom si polož otázky: Kde patri človek (v prírode)? Na čo je sex? Prečo ľudia majú a nemajú radi sex? Precitaj kúsok odbornejšiu literatúru a urob svoj zaver. Priznám sa aj ja som zastaval taký to názor ako ty, ale časom som pochopil, že je kúsok neobjektívny. Ľudia si myslia, že sú najdokonalejší čo samozrejme nie je pravda.
Skús byť v tom čo najneutrálnejšia a pochopíš podstatu a keď to nepochopíš nevadí…
24. Janulka3112: správne sa pýtaš! Toto je fakt škoda, ale čo je podstatné naše dievčence si môžu samý za to, pretože obliekanie dievčat v dnešnej dobe je také ako je – pozriete na dievča zo zadku nohavičky jej vidno holé kríže, pozriete z
predka vidno jej veľký vystri ch…
Toto pôsobí ako pôsobí… A my chlapci netajme sa tým, že nás to nezrušuje!
Buďme kúsok reálny a hlavne rozmýšľajme!!!!!!
Mám už rok partnera, ktorý je o 10 rokov starší, teda ja mám 18 a on 28. Poznali sme sa rok, kým sme sa prvýkrát stretli a vtedy som vôbec netušila, že robí takú prácu akú robí a koľko mu to vynáša. Okrem toho, cestuje všade po svete, a to je myslím horšie, ako keby zarábal priemerne. Netajím to, že má peniaze, ale ak mám byť úprimná najviac ako sa dá, ja z jeho peňazí nič nemám okrem toho, že ma pozve do kina a na večeru. Aj to sa vždy snažím časť zaplatiť ja, keďže mi to pripadá hlúpe. Nemám z tých peňazí podiel a nenárokujem si na ne, lebo mi to pripadá pod úroveň nechať sa niekym vydržiavať.
A k sexu? Vieš, celkom som nepochopila, čo myslíš tou odbornou literatúrou. Vieš, nemyslím si, že by ti fakty pomohli v takejto otázke, keďže je príliš subjektívna a nedá sa zovšeobecniť.
A okrem toho, ja som nikdy nepovedala, že sex má byť odsudzovaný...len by nemal byť čistý základ vzťahu.
No uznávam, že možno nie som až tak objektívna, keďže moja láska nemyslela na sex odkedy ma uvidela s holými krížami....a všetko okolo sexu prebehlo úžasne, k spokojnosti oboch a nie na prvom rande, ale až po dlhšom čase...no možnože keby ma niekto využil, hovorila by som inak...
Chceš byť úprimnou, ale zároveň sa tým netajíš, že nie si úprimná...!!!
Daj si ruku na srdce a povedz, že kúsok kúsolinko to využívaš, lebo určite nie si ta naj dušička, ktorá by robila len to dobré...
Odborná literatúra:
Všetko čo sa píše o tomto probléme, pretože jeden (tvoj) zdroj informácii je fakt malo, aby si mohla byť čo najobjektívnejšia. Fakty sa počúvajú niekedy z odporom, keď som to aj ja začal robiť úplne som nesúhlasil a už som aj plánoval, že to nebudem ďalej čítať, ale napokon som pokračoval...
Môj vymyslený model stavby sťahu a na porovnanie aj model stavby domu:
Sťah – pozdrav, zoznámenie, pozvanie, tiché zamilovanie, prvý Bosk, prvé stískanie, prvé problémy, prvý sex (koniec stavby už mame aj strechu)!
Dom: lokalita, plán, miesto stavby, prvé práce na úpravu pozemku, robenie základov, prvé poschodie, druhé poschodie, podkrovie a strecha!
Dokáže niekto postaviť strechu najprv a potom spraviť plán?
Realita: Nie – keď áno nech sa zastaví u mňa vyskúšame čo to zrobí.
Dokáže niekto mať sex a potom sa pozdraviť?
Realita: áno – človek je všetkého schopný...
Pozrime sa na to aj číselkami: Presne hodnoty nepoznám, ale sú veľké a vysoké.
Priemerný vek prvého sexu 2. pol 16 – 1. pol 17 rokov to platí pre Slovensko a pre Anglicko je to už v 16.
Väčšina prvý sex opýtaných nemala zo svojim celoživotným partnerom a to v podstate vytvára otázku prečo je to tak, alebo či je to správne? V podstate väčšina by mohla hovoriť o určitom spôsobe využitia (podľa teba).
Prečo z tou menovanou teóriou nepochodí nikto? Aj pre mňa je neprijateľná! Ale prečo by sme ju mali odmietať v podstate človek je zviera (ostré, ale no musíme si to priznať). Fakt netvárme sa ako ty dokonali, že mame počítač a neviem ešte čo...
spomenul som si pri nom, tu celu nadheru problmemu,,, popravde mne sa to moooc pači,, myslim tie vase problematicke povahy,,su to take nadherne rebusy,ktore ma asi nikdy neprestanu bavit, možno nam chalanom ide len o jedno,, rozriesit ich
Vsetky zo seba robia neviniatka, svatice a pritom keby presli porpi kostole, asi by trebalo ziadat o eurofondy na opravy. Ja neni som svatec, ani sa nepretvarujem. Ale na druhej strane sa nehram na poskodeneho co utrpel tazku ujmu a neukazujem prstom. Kazda sa obhajuje, bije do hrude a potom hoplaaaa, urobi uplny opak. Naco hovorit kto je aky?? seci sme z toho isteho spraveni, kazdy to robi, seci si to suskaju, no nikto to nepovie nahlas.
A uz ked sme pritom, peniaze, auta, domy, uspech robia svoje. A dievcatka sa radi prizivia, to je normalne vsade sa to deje, nic extra. Tie, ktore su uplne normalne su asi niekde v dakom tajnom ukryte a zbytok zlatokopky a princeznicky behaju po svete. Co uz ako sme si zariadili tak to mame, to iste plati o chlapoch.
Nepotrebujem ziadnu literaturu, psychologicke sracky a vyskumi. Chodim s otvorenymi ocami a vnimam ten svet tak ako je.
TAF