Neviem, či som tak pozadu , ale pred pár dňami som videla také niečo prvý krát, a asi sa pôjdem radšej skovať so svojimi "staromódnymi" klieštikmi ...nie je to už prehnané? Žehliť si mihalnice?
Keuska: A koľko to výde? A vydrží? Teraz si mi pripomenula.. dnes som vyhodila minimálne 10 riaseniek To mamina si ich sysluje do šuflíka, že si kúpi náplne, lebo majú dobré štetinky, ale mám taký dojem, že už dokupovala
Tiež o tom počujem prvý krát, nedala by som si to urobiť. Som rada, ak si večer riasenku odlíčim, lebo mi slzia oči. A po žehlení by to bolo asi ešte horšie
zehlit riasy? hmmm ved jasnee to jejednoduche... treaba na to .. si 150M predlzovacieho kabla a jednu vodotesnu zehlicku.... postup.... oblečieš si najsexi plavky ake maš ... lebo čo ak by ta niekto videl ... skočiš domora.... budeš plaaavat dokial bude stačit kaabel... potom sa ponoriiiš a prvu riasu čo uvidiš poriadne vyzehliš.... ale davaj bachaaaa aby si sa pri tom tvarila sehi... lebo čo ak by ta niekto videl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale náhodou... také žehlenie chlpov na ruke by sa mi zišlo... Mám ich strašne strapaté...
Kavovar: Veď práve, iná zbytočnosť tot
Mirusia: Si mala pozerať Zmenáreň v nedeľu Tam ich vyžehlili obidve
Paapaajaa:
Ale neskusila by som to, mam dost inych veci a nie si este aj zehlit riasy kks
tam dole??
to si radsej ohol!