tááá semtam .... ale ešte som začala len pred týždňom, či kedy ... ale to len kvoli ofine, bo je krátka ale je to márne, aj tak sa mi po hodinke dolné vlasy skučeravia
Ked ich nevizehlim vyzeram ako keby som sal na neaky maskarny ples.. No zaroven si uvedomujem ako mi to nici vlasy..moje konceky vyzeraju horsie ako metla..
keď som mala ešte krátku ofinu tak stále keď som išla do školy von proste stále ale teras keď mi dorástla tak večšinou ju zapnem dohora vlasy do copu a hotovo ale konce vlasov každý deň
ako-kedy keď ich mám vysušené a stoja celkom normálne tak neriešim, ale keď mám chuť ich vytrhať tak si ich radšej požehlím a inokedy sa rozhodnem ide sa do žehlenia
teraz už trochu menej, lebo to mám dlhé a ťažké, a vtedy sa mi vlasy narovnajú samé, stačí mi ich len vyfénovať. ale inak neviem, čo by som robila bež žehličky, lebo niekedy mi vlasy trčia do všetkých strán a robia sa mi nechutné vlny. Keď má niekto toľko vlasov a takú hlavu ako ja, vlny sú neprípustné
Milujem moje vlasy a nerada si ich ničím ... ale ofinu musím žehliť každý deň, keď sa mi zvlní aj 2x :/ celé vlasy si žehlím málokedy, tak raz za 2 týždne
normálne ich mám celé strašne kučeravé ofinu si žehlím každý deň... celé vlasy som si začala asi mesiac dozadu, ale to tak dva krát do týždňa, niekedy ani tolko... strašne mi ich to ničí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Ja si síce nežehlím ale na Vianoce dostanem žehličku
ale ako ja mám prirodzene rovné vlasy, ale môžu byť ešte rovnejšie
ale ináč každý deň...
celé vlasy fakt len raz za dlhý čas
ale občas áno
Ale aj sú kučeravé vlasy krajšie
(aj tak sa mi viac páčia rovné )
vlastne ani neviem, prečo som to robila. žehličku som oprávnene použila len raz, keď som si rozplietla dredy a to afro na hlave bolo fakt strašné.
a rovné vlasy sa mi veľmi nepáčia.
sú nudné a o to nudnejšie, keď ich už vidím všade. chcem vidieť kudrlinky!!! a vlnky!!!
1. by som si ich neničila
2. tešila sa z toho, že nie sú rovné