Ja ani neviem. Brala som tri druhy, dva boli s veľmi nízkym obsahom hormónov, teraz berem minervu na pleť tá má toho trochu viac a zdá sa mi že nejaké kilo možno dve som kvôli tomu pribrala, ale nemusí to byť kvôli HAK ..
ano , vela slo do hrudnika, ale vseobecne,mimo priberania, hlavne chute mam, co som nemala .. lenze ja mam k HAK este ineho zabijaka stihlej linie .. triple kombinaciu kortikoidov a lieky na stitnu zlazu
@ladylolita ja som mala presne minervu, aj kvôli pleti, pleť som mala nádhernú, ale za pár mesiacov som pribrala 10 kíl...... takže radšej neberiem nič a na tvári mám pomaly krtince
@ladylolita tak tie ja nepoznám no....šak toto, aj ja som sa toho bála, že priberiem strašne a no......jak som prestala brať ta hneď to šlo dole...ono, ja som mala stále pocit, že som hladná, strašnú chuť do jedla som mala to preto .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov