Baby,tie čo už mali na vlasoch aj blond aj tmavšiu farbu
Hovorí sa, že keď sa baba prefarbuje, farba by sa velmi nemala líšiť od svojej prirodzenej. Teda nie že sa čiernovlaska bude odfarbovať na blond a blondína na červeno. Sedelo to aj u vás? (Teraz nezvažujme to, že odrastajúce vlasy by bili do očí, proste a
jebnem si na hlavu hocico a okolie nech sa kludne pojebe
ked vstanem s tym ze chcem mat cierne vlasy tak si tie cervene ofarbim nacierno ked vstanem s tym ze ma cierne nebavia idem si kupit peroxid a farbu a vecer som cervenovlasa tusim mi unika pointa diskusie
Prírodnú farbu mám tmavohnedú a ofarbila som sa na ten najvýraznejší odtieň červenej, aký som vtedy zohnala (a bol jednoducho b-o-ž-s-k-ý, minútku ticha), potom som sa jedného dňa z tej červenej prefarbila na tmavo fialovú a v budúcnosti sa určite min. aspoň raz vrátim ku červenej.
Ak boli ohlasy z okolia tak možno na to, či sa mi daná farba hodí viac/menej, ale nikto neriešil, že preboha ako som sa len z tmavohnedej prefarbila na červenú, to akože wtf
v tom ide hlavne o to, aby tá farba si sadla s odtieňom pleti, aby to nevyzeralo debilne, ako keď sa tmavší typ odfarbí na blond a podobne. Potom v tom tuším hrá úlohu i to, či niekomu viac sedia teplejšie alebo chladnejšie odtiene, ale to už rozoznať neviem, ale proste každému sedí dačo iné
a preto to s príbuznosťou farieb sa vraví hlavne preto, lebo tam je najmenšia pravdepodobnosť, že sa dačo pokalšle
ono ide o to že naša prirodzená farba nám najlepšie sadne k pokožke takže je vhodné zvoliť nie príliš vzdialený odtien ak chce žena vyzerať prirodzene.
Blondíny majú prirodzene svetlý typ pleti a preto sa im hodí najviac blond, plavá, medená, ale aj taká úplne ryšavá si myslím. A ešte aj bledšie odtiene hnedej a tak Hlavne nič moc tmavé. A to isté naopak. Prirodzeným tmavovláskam s tmavou pleťou sa moc nehodia svetlé odtiene ako blond, ryšavá...
ja mám svoju pôvodnú farbu vlasov takmer blonďavú a farbím sa na čierno...ale na hlave som už mala ryšavú, hnedú, blond, červený melír.....niekto si proste môže dať pomaly všetko a bude to vyzerať normálne a niekto nie..to závisí aj od farby pokožky, očí,...
Moja prirodzena blond mi jednoducho nesla (ano, som predpojata voci svetlym vlasom, ale ani objektivne to nebolo bohvieco).. Z nej som isla na ruzovu/bordovu, ta mi pristala asi najviac, ale vymyvala sa velmi rychlo na tragicky nechutnu rysavu. Zakotvila som zatial na baklazanovej, t. j. ciernej cerstvo po farbeni a bordovej po par umytiach.
I ked ja sa vyzivam v tom, ze vyzeram nezdravo az nezivo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
the fuck
jebnem si na hlavu hocico a okolie nech sa kludne pojebe
ked vstanem s tym ze chcem mat cierne vlasy tak si tie cervene ofarbim nacierno ked vstanem s tym ze ma cierne nebavia idem si kupit peroxid a farbu a vecer som cervenovlasa tusim mi unika pointa diskusie
vsimla som si len to ze mam dojebane vlasy
Prírodnú farbu mám tmavohnedú a ofarbila som sa na ten najvýraznejší odtieň červenej, aký som vtedy zohnala (a bol jednoducho b-o-ž-s-k-ý, minútku ticha), potom som sa jedného dňa z tej červenej prefarbila na tmavo fialovú a v budúcnosti sa určite min. aspoň raz vrátim ku červenej.
Ak boli ohlasy z okolia tak možno na to, či sa mi daná farba hodí viac/menej, ale nikto neriešil, že preboha ako som sa len z tmavohnedej prefarbila na červenú, to akože wtf
aj cierne aj tmavohnede aj cervene aj rysave aj ruzove aj modre som mala
cojaviem ake mam prirodzene vlasy uz
a preto to s príbuznosťou farieb sa vraví hlavne preto, lebo tam je najmenšia pravdepodobnosť, že sa dačo pokalšle
Ja som si kedysi dávno natrepala na hlavu blond melír a vyzerala som ako cigánka.
Nedávno som išla z tmavohnedej na mahagónovú a sú krásne
I ked ja sa vyzivam v tom, ze vyzeram nezdravo az nezivo.