podla vas? .... heh ako som si vsimla v mojom okoli tak vecsinov starsi chalani (ale nemusi to byt pravidlom ) by uz chceli baculku ako chudu.. cim to je podla vas?
pretoze pomaly neni z coho vyberat, proste trend OBEZITY sa zo ZAPADU PRESUVA AJ K NAM.... furt len hamburgery a presladenu kolu a ziaden sport [teda okrem sxu....]
napr ja si pod slovom chuda predstavim holku co nosi Sko a ma aspon 170 xP
ale ten co tu pride zamnou si ako chudu moze predstavit neaku modelku co nosi XS xP
atd atd...
a podla mna je to tym chlapom ktori nechcu len kvlatitne zatrtkat jedno ci je holka baculka alebo skinny... ak je ta holka krasna a sama sa citi dobre so sebou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Je jasné, že každému sa páči iná
a ja mám rád chudé
ako si ma odpudzuje veľká riť
A bude to tak asi preto že starší už možno hľadajú v dievčati aj nejaké iné hodnoty ako IBA jej výzor...
- varit,
- zehlit kosele
- nikdy nedopustit, aby v chladnicke bol nedostatok piva, atd atd.
akoby povedala pavelekova aj velka rit vie ocarit...
ale ani slovko chuda nieje vzdy chuda xP
napr ja si pod slovom chuda predstavim holku co nosi Sko a ma aspon 170 xP
ale ten co tu pride zamnou si ako chudu moze predstavit neaku modelku co nosi XS xP
atd atd...
a podla mna je to tym chlapom ktori nechcu len kvlatitne zatrtkat jedno ci je holka baculka alebo skinny... ak je ta holka krasna a sama sa citi dobre so sebou...
vzdy sa najdu muzi ktorym pride pritazliva x)
to by sme už neboli v (každý ako chce, doplní) vzťahu!
prepac... ale nrozumiem co odomna chces...
takze este raz a prosim tu vetu napis v plnom zneni (pretoze v tom predoslom tvare mi tam chyba nieco, aby to davalo vyznam)
dakujem
tak po prve spojenie ,kvalitne zapichat, nepouzivam, ak uz tak ,kvalitne zatrtkat,
po druhe nepochopil si to, vobec, precitaj si este raz moj prispevok a mozno to po chopis spravne..
a po tretie, som baba... to len aby si nezabudal na koncovky -a pri slovesach
no čítal som to kým som ti to poslal tak nabudúce skús radšej ty presnejšie formulovať svoje myšlienky
xD K.I.S.S. som teraz nedodrzala xD cize okey xD nabuduce sa chapeme xD
btw. pre nezainteresovanych K.I.S.S. znamena ,keep it stupid simple,