no jaaa sa napríklad nebojím. napíklad aj teraz som vkročil do vzťahu prvý. a znova. aha. dnu, a von... a ako vidíš tak sa neobjavil nikto kto by mi to zakázal. tak sa nebojím
no u nas to bolo takmer naraz... a s prvou priatelkou to bola ona ale tak jasne, ze aj ked clovek vie, ze sa tomu druhemu paci, tak stale tu je taka ta neistota...
Ja mám taký príbeh, že s babou som najlepší kamarát ... no ale bojím sa jej povedať, že ju mám viac rád než len najlepší kamarát. Bojím sa proste toho, že ma odmietne, alebo keď ma aj príjme a budeme mať problém a rozvedieme sa, tak že už to naše najlepšie kamarátstvo nebude.
Keďže som ešte nikdy v živote nemal vzťah, veľmi sa bojím toho, lebo je to niečo pre mňa neznáme. Momentálne mi záleží na jednom dievčati, ale ona má chalana už vyše týždeň a aj napriek tomu jej píšem sms - ky, ako ju mám rád, a že mi na je záleží, hoci ju ešte osobne nepoznám. A problém je aj v tom, že je o 4 cm vyššia ako ja, práve preto sa obávam, že keby aj bola voľná raz, neprijala by ma ako priateľa
Foxx4 mám skoro podobný problém ako ty ... je podobný v tom že vzťah je niečo nové pre mňa a že proste tiež ma chalana .... neviem ako zaujať .. neviem ako jej to povedať, lebo sa hambím, že ma odmietne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ísť do vzťahu prvá?
akože prídem do vzťahu a budem čakať, kým príde niekto za mnou?
@4