mozes poskytnut miesto, kde si to nasiel na nete ? a co to ma spolocne s balenim cigariet ? to je krabica s tabakom a jedna je tvrda a druha makky obal alebo co ?
no teda skor si myslim že je to balenie podla toho ako je to napisane a cena
.. » sites.google.com/site/fajciartk/...
táto stránka a pri niektorých je to uvedené hentak a je tam rozdielna cena, teda čoto znamena
aha vďaja za info
a vydrži dačo ten papierový lebo doteraz som kupoval len normalne a tam neni velky rozdiel ale teraz čo chcem skusiť tak tam už je 30centy to by som už pouvažoval len či ten papierovy nebude slaby či ich nerozdrvim ..bo krabičku mam v gaťach čo v nich robim a stále chopdim v robote
mno tazko povedat, ja tiez nosim vo vacku aj ked robim a vydrzali to zatial. ak mas monterky tak idealne vrecko co mas na hrudi, tam sa mi nikdy nedotlacili.
a čo hovoriš na camel ? bo čo som očul že sa robia v polsku a maju vraj dosť pochybny stav a že neni to taka kvalita ako inde v štatoch a u nas že len značka za tu cenu ..
ja som odchovany na LM, myslim slušný kompromis medzi kvalitou a cenou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
.. » sites.google.com/site/fajciartk/...
táto stránka a pri niektorých je to uvedené hentak a je tam rozdielna cena, teda čoto znamena
to su cigy normalne
softbox je makky obal papierovy
www.tobaccoonline.co.uk/images/products/Camel_Filters_Soft.jpg
a normal je tvrdy
a vydrži dačo ten papierový lebo doteraz som kupoval len normalne a tam neni velky rozdiel ale teraz čo chcem skusiť tak tam už je 30centy to by som už pouvažoval len či ten papierovy nebude slaby či ich nerozdrvim ..bo krabičku mam v gaťach čo v nich robim a stále chopdim v robote
ty fajčis camel ?
ja som odchovany na LM, myslim slušný kompromis medzi kvalitou a cenou