Báli by ste sa letieť spoločnosťou, ktorej litedlo padlo??
Zdravim chystam sa vycestovať do Londýna. Lietanie mi nerobÍ problém, letela som už dosť krát ale chystame sa kupit letenky germanwings a to je tá spoločnosť ktorej lietadlo sa zrutilo tento rok v marci. Môžem byť pokojna? 2, krat uz nespadne vsak?
ja sa bojim lietania celkovo letel som raz no dva krat tam aj spat a uz by som asi nechcel letiet a pri mojom zivotnom style aj tak nemam ani kam letiet ale tak akoze to je dost blba otazka to nikto netusi ktore lietadlo bude zostrelene alebo v ktorom lietadle bude psychopat pilot alebo proste ktore lietadlo padne to podla mna moc na leteckej spolocnosti nezalezi
@h8u kebyze o tom viem mozno sa aj pochvalim ale mame aj bankomat uz ! a dnes hlasili ze tu uz funguje aj magio internet a to kde dpc je ten kruhac ? sak ja som furt zalazeny doma ja nevim co sa tu uz deje
@torpedo08 kokos ze bankomat, drsne! no kruhac je taky malinky smiesny tam, bola som tam minule po tortu u nejakej zenskej co ich pece a este aj striha psy ma na baraku cedulu, tak ked nahodiu vies kde byva tam je ten kruhac za zbrojnicou hasicskou
ja nelietam lietadlami spolocnosti, ktorych lietadlo spadlo, nejazdim znackami aut, v ktorych sa uz niekto zabil, nepijem alkohol z ktoreho sa niekto otravil, nefajcim cigarety, ktore niekomu sposobili rakovinu, nekupem sa v jazerach kde sa uz dakto utopil, nechodim po cestach, kde uz niekoho zrazilo...
@h8u hmm pri hasicarni kruhac ? to sa mi nejak nezda ale sak to je jedno no a sak my tu nemame ani benzinku ani ukazovace rychlosti na zaciatku a na konci dediny tak asi az take velkomesto nebudeme ja sem nepatrim proste ja ani nevim co tu kde je dpc chcem ist prec !!!!
ja by som sa asi bála, ale tak ono v každej spoločnosti môže padnúť lietadlo..to neovplyvníš... ale aspoň ťa možno uteší to, že lietanie patrí medzi najbezpečnejší druh dopravy
@xy12345 lol ale veď to je aj vedecky dokázané, že je menj nehôd s lietadlom, ako na cestách... a to že ty si vnímavý neznamená že aj iní sú...môže do teba napáliť kamión a je po tebe
Keď si porovnáš počet letov, ktoré spoločnosť absolvovala a počet katastrof, je to úplne malé percento.
Btw pri germanwings bolo lietadlo leteckej spoločnosti v poriadku, zlyhal ľudský faktor..
Ako kedy, keby ten vyskum porovnavali z udajov iba za posledny rok, ktovie ci by to bolo najbezpecnejsie. Podla mna nie. Ja si myslim ze autom je uplne najbezpecnejsie- objektivne sa to dokazat neda kedze kazdy jazdi autom inak casto. Lietadlo bude asi logicky najmenej bezpecne. Ten vyskum bude asi nejaka neobjektivna reklama pre let. Spolocnosti alebo tam porovnavali pocet poistnych udalosti mesto smrtelnych nehod. Rad by som si pozrel ako to robili . @simka1311
@xy12345 ved ale preboha to dava logiku...na cestach sa deju nehody stale... lietadlovych padov az tak vela v porovnani s tymto nie je
A ty vravis o tom ze ak bezpecne jazdis nic sa ti nemoze stat...ale myslis ze mozes ovplyvnit to ako jazdia ini? Ak niekto vyleti zo zakruty a narazi do teba plnou rychlostou mozes byt akokolvek opatrny nevyhnes sa tomu...
Nemam cas to porovnavat, pre mna je najbezpecnejsie cestovanie jednoznacne autom. A najnebezpecnejsie mozno aj lodou , kedze neviem plavat . Ale narazam na to ze cestou autom moze clovek vela veci ovplyvnit. Pricom ked nastupis do nespravneho lietadla aj ked sanca je mala ( ako pises - malo nehod ) mas smrt na 99,9% istu. Nieje nehoda ako nehoda. .... Napr kamarat 23rokov dostal mikrospanok a zabil sa v aute. @simka1311
ja milujem lietanie, ale nie zas na dlhe trasy..Teraz cez vikend som letela v lietadle kde boli 90% arabi a moj vedlasediace hned po nastartovani a vzlietnuti vytiahoval vsetky tasky a igelitky a odisiel prec pocas celej jazdy. Ale aspon ti stewardi boli sexyy
Pozri, tam kde sa nieco stane, je najbezpecnejsie. Tam kde sa v Tunise minuly rok strielalo by som v poho siel, lebo je tam najbezpecnejsie a aj najlacnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
neviem o aku nehodu islo ale tak predpokladam ze by mohli mat zvysene opatrenia teraz
Btw pri germanwings bolo lietadlo leteckej spoločnosti v poriadku, zlyhal ľudský faktor..
A ty vravis o tom ze ak bezpecne jazdis nic sa ti nemoze stat...ale myslis ze mozes ovplyvnit to ako jazdia ini? Ak niekto vyleti zo zakruty a narazi do teba plnou rychlostou mozes byt akokolvek opatrny nevyhnes sa tomu...