Ahojte, akú službu využívate najradšej na posielanie balíkov? Aké máte skúsenosti? mal som možnosť sa pozrieť v jednom depe (nemenovanej spoločnosti), ako to tam funguje, a fakt niektoré balíky hádzali hore dole.... a nezdalo sa mi to moc presvedčivo...
Odpoviem ti protiotazkou... Myslis si, ze v inych nemenovanych spolocnostiach sa to nedeje? Zalezi to na tom, ci ludia, co tam pracuju, su alebo nie su kreteni.
Tak v mnohých firmách je to tak...ale asi robia tak že Aká pláca taká práca...
Ale nepochopím zas ľudí čo robia niečo dobre platené a strašne nezodpovedný prístup majú: Kamarát mi vraví, že teraz vo Volkswagene prestúpil inde do výroby a montujú tuším do Tuaregov airbagy a že mu kolega hovorí: ak to chceš mať rýchlejšie kľudne tam nemusiš to a to zapojiť testeri to nezistia.. A hlavne že nezapoja niekore airbagy kde už ide o život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Ale nepochopím zas ľudí čo robia niečo dobre platené a strašne nezodpovedný prístup majú: Kamarát mi vraví, že teraz vo Volkswagene prestúpil inde do výroby a montujú tuším do Tuaregov airbagy a že mu kolega hovorí: ak to chceš mať rýchlejšie kľudne tam nemusiš to a to zapojiť testeri to nezistia.. A hlavne že nezapoja niekore airbagy kde už ide o život