toto ma trápi celý deň. že viete keď sú tie akcie, kampane a pod. kde rozdávajú héliové balóny, že čo sa s ním stane keď niekomu uletí? ako viem, že bude letieť stále vyššie ale čo potom? zhorí v atmosfére? alebo sa kdesi zachytí? a tie zvyšky spadnú na z
@andulili ja si zasa zvykam ze sa tu ludia nudia a riesia nepodstatne veci, kto si preboha pameta anketu z pred roka kde je asi 5 komentarov? ved nebud smiesna
@lafoncepansy ja nehovorim že si to maš pamätať to by si totiž nezakladala toto forum, ale že by ludia mohli viac použivať prachom zapadajúce vyhladavanie a položila si otazku na tu otazku by si tam našla takú istú odpoved ako tu
a ked ta na to upozorním teraz možno budeš jedna z mála kto bude to vyhladavanie aj použivať a nebudeš jedna z dalšich kto by nahodou založil anketu s názvom "aký štýl hudby počúvate?"
@andulili ja som to myslela tak že malokto čo videl tuto diskusiu videl aj tu ktoru si vyhrabala, takže to prakticky nikoho neobťažuje a to je niečo ine než "aky štyl hudby počuvaš" ktory tu bol asi 100000 krat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» www.birdz.sk/forum/heliove-b...
@hekysek jj najlepšie tam ..ale niektorí ich aj tak pustia : disappointed:
a ked ta na to upozorním teraz možno budeš jedna z mála kto bude to vyhladavanie aj použivať a nebudeš jedna z dalšich kto by nahodou založil anketu s názvom "aký štýl hudby počúvate?"