zijeme v uponahlanej dobe a vela z vas je mozno aj pod psychickym tlakom a to z roznych dovodov. preto je na mieste si dopriat nejaky ten relax a dopriat si trochu pohodicky aby clovek nabral silu do dalsieho zitia
kedy ako... najlepšie je byť s priateľom len tak spolu a sa muckať, a keď sama tak kniha, film, hudba, príroda, keď som sama doma tak piť kávičku/čaj pri Alceste s mačičkou a čumieť von oknom, horúca penová kúpeľ so sviečkami... a tak je toho dosť....
Keď si chcem oddýchnuť,idem do klubu,vypustím problémy z hlavy... Mám proste chill ... Ráno prídem domov,vyspím sa a hneď sa cítim spokojne..Síce unavená,no oddýchnutá ^_^ ^_^ ^_^
najlepsie ist do prirody niekde na kopec, kde vidis krajinu az za obzor alebo si lahnut niekde na padnutu vrbu pri vode a pozerat na oblohu prerazajucu cez stromy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Keď si chcem oddýchnuť,idem do klubu,vypustím problémy z hlavy... Mám proste chill ... Ráno prídem domov,vyspím sa a hneď sa cítim spokojne..Síce unavená,no oddýchnutá ^_^ ^_^ ^_^