...pomaly sa začína zima a tým mám suché pery.Aké používate vy balzamy na pery ? Ak nejaké...ja mám momentálne dva nové Labello Sos a klasický jelení loj
nepoužívam lesky lebo lepia...pomády nemám,ale mala som jednu od Garnier taká červená s bambuckým maslom a tiež v zime tá bola skvelá a aj dobre voňala...ináč používam rúže s ochrannými faktormi,ktoré vaše pery hydratujú...paráda
@4 to bledomodre labello je mrte, ale lesknu sa mi potom pery chvilu, tak si to musim dat niekedy, ked viem, ze este neaky cas budem doma... Ale to fakt asi ako jedine naozaj pomaha...
labello červené a farbí pery tak si ho dávam len na noc a ešte mám vajičko oriflamové karamelové a ešte aj jelení loj klasický a tak mám toho tri prdele a chodím zo suchými perami xD
ó áno, na balzamoch závislačím mám kokosový z body basics, jahodový z body shopu, nejaké chapsticky, labello tuším kamilkové, také zelené...krásne vonia. ešte mangový s dm-ka a mohla by som pokračovať...
a rada si robím aj vlastné...zmiešať kadejaké zvyšky iných balzamov, nahriať, pridať med alebo hocičo...
najlepsie co som kedy skusil, sice ta skatulka dost stoji ale aj dlho vydrzi, mam od narodenia suchu pokozku a rozne exemy takze pery si mastit musim aby neboli popraskane celorocne a toto je fakt super bomba
Mám labello, ale nemám ho rada- príliš umelé.. cítiť z bneho samú chémiu... inak ten hojivý zázrak či ako sa to volá, je perfektný, hlavne enparfémovaný .
súhlasím s tým panthenolom, funguje, aj dobre vonia.
ale s balzamami nemám veľké skúsenosti, 19 rokov som ich nepoužívala vôbec, lebo som nepotrebovala. začala som až pred pár mesiacmi, keď som robila jeden pokus
som uplny milovnik pomad, vyskusala som rozne. na zimu som sa uz ciastocne zasoibla a kupila som si ASTRIS maxi 19g na srubovanie mala som pomady balea ktory nestali za nic, ale milujem karamelove vajicko z oriflame a chystam sa aj na vanilkove ktore uz o chvilu bude ale planujem zainvestovat do novinky ktora zaroven pery masiruje » www.google.sk/imgres?imgurl=h...
@scandalous ja pouzivam tonizujuci balzam od Weledy, mozes si vybrat farmu ktora sa ti najviac paci, pripadne pomadu Everon ktora je z roznych voskov a pery skvele vyzivuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a rada si robím aj vlastné...zmiešať kadejaké zvyšky iných balzamov, nahriať, pridať med alebo hocičo...
google má iba túto megakvalitnú fotku
najlepsie co som kedy skusil, sice ta skatulka dost stoji ale aj dlho vydrzi, mam od narodenia suchu pokozku a rozne exemy takze pery si mastit musim aby neboli popraskane celorocne a toto je fakt super bomba
A ešte mám jahodové helle z tesca a vitalos s ružovým vrchnákom. Keď nemám nič z tohto po ruke, tak vajce z oriflame
Jedine tento mi pomohol,keď mi do krvi popraskali pery a odvtedy na neho nedám dopustiť
ale s balzamami nemám veľké skúsenosti, 19 rokov som ich nepoužívala vôbec, lebo som nepotrebovala. začala som až pred pár mesiacmi, keď som robila jeden pokus
alebo jelení loj..
je fakt super pomaha na popraskane pery a dobre vonia.
odporucam
nazov obchodu