BASA - vcelku účinný systém. Jedná sa o to, že človek, čo hrubo poruší pravidlá portálu, dostane na určitú dobu čosi ako "ban" nemôže prispievať do fóra atp. Niekoľkokrát basa = definitívny ban.
Nuž, podľa mna prvý kandidát je Fyzik, nech už máme p
pocuj autor. to nem dobre to by som potom mal stale zakaz dakedy si nedam prd usta servitku a potom ani pred prsty. by som bol vyluceny aj na mesiac ale napad aspon an chvilku by to bol dobry
Dostatok ludi je...sak v januari robili diskusiu o tom kto by mal byt dalsi moderator.A zatial s tym nic nespravili takze myslim ze s tym nic robit ani nebudu....
Chiflada: ale co by. Len najskor sa mu tu strasnen apci a robi vsetko preto aby ho vykopli a zrazu sa ohana, ze neporusil pravidla a teda ho nemozu preto vyhodit... to je psychicka porucha (kokotizmus alebo schizofrenia)
No pekna ci nie, ona je hlavne pravdiva. A zrejem to bude bohuzial ten -izmus, ktory je neliecitelny... kedze kvasinka je zase nas fyzik a prispieva kktinami vsade a mysli, ze je zujimavy... Ach ja byt moderator... *EVIL*
Chavez: ale no treba takym dvanastrocnym poradit a podla mna je to pekna haluz lebo keby ze im neporadime asi budu cakat devat mesiacov na babatko a ptom by boli sklamane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mozno si to kompetentni konecne uvedomia
Uz priprvej diskusii typu 11111111111111
mal byt ban minimalne doacsny.
vid:
V diskusných príspevkoch je zakázané:
1. písať nadávky, vulgarizmy alebo urážať iných ľudí
2. zverejňovať reklamné texty či odkazy na iné webové servery
3. propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev, komunizmus, fašizmus, terorizmus a pod.
V diskusnych prispevkoch je zakazane:
....
4. robit kokotiny
chavez a co by si robil ako moderator?
q
q
qq
q
q
q