Práve je ten správny čas, keď každá matka hľadá pre svoje dieťa báseň na recitáciu. Všetky, ktoré ponúkajú knižnice, sú už otrepané.
Preto tu môžete ponúkať stránky, na ktorých sú básne vhodné na recitáciu.
Moja ponuka: www.janbari-verse.webnode.sk
@janbari basne pre deti plne gramatickych chyb? Akoze vazne? Taky styl pisania si clovek moze dovolit pre starsich citatelov a hlavne aspon dodrzat nejake konkretne narecove alebo umelecke ponatie gramatiky, ale nie toto este aj s pravopisnymi chybami:
"... Tak ju riadne odstatú ..."
"... Jar je, sláva! Idem vonku ..."
"... a hneď hľadá dáke krovie ..."
Sorry ale nie...
Btw básničky na Hviezdoslavov Kubín mi nikdy nemuseli hľadať rodičia a vždy som išla po klasike, s týmto by ma slovenčinári tak do riti poslali.
Neviem, aké musia byť dnešné deti retardované, že aj toto za ne musia riešiť rodičia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
"... Tak ju riadne odstatú ..."
"... Jar je, sláva! Idem vonku ..."
"... a hneď hľadá dáke krovie ..."
sry, som grammar nazi ..
Btw básničky na Hviezdoslavov Kubín mi nikdy nemuseli hľadať rodičia a vždy som išla po klasike, s týmto by ma slovenčinári tak do riti poslali.
Neviem, aké musia byť dnešné deti retardované, že aj toto za ne musia riešiť rodičia.