ani si nepovedal, či chceš inear alebo overear, čo je najdôležitejšie info ak ti máme niečo poradiť... všetky lacné slúchadla (ak to nie sú úplné sračky za 9 korún) sú prebasované a ak chceš naozaj kvalitné (kvalitné, nie hlasné) basy, tak možno to bude chcieť viac ako 40 eur, neviem naposledy som kupoval slúchadlá pred 3 rokmi
neviem, čo myslíš ako "normálne"... kúp si hocijaké do 40 a určite budú prebasované... koss dúfam nemyslíš tie preslávené porta pro, to vlastne ani nie je tak úplne overear... nemal som ich na ušiach, ale inear slúchadlá majú určite lepšiu izoláciu zvuku a neprekážajú ti k dlhým vlasom a keď chceš s nimi chodiť po vonku a hýbať sa, tak určite budú aj najlepšie držať
@5 práveže som už vyskúšala kopu inear a práve tie sú mi nepohodlné, padajú mi . no a hej myslela som porta pro, polka ľudí tvrdí aké sú super a druhá polka nadáva aké sú prebasované a neviem čo.
@simqasmile porta pro mám a mne prebasované vôbec neprídu, dokonca mám ešte nastavený bass booster v music player (počúvam na nich rock, heavy metal, aj dnb lol).. mám ich od januára, kábel sa neláme, nič ti neťahá vlasy (a to ja mám vlnité vlasy čiže..), krehké ti možno prídu keď ich prvý raz chytíš ale tu platí to že pôsobia krehko ale v skutočnosti sú pevné, a k tvojej poslednej veci že či padajú - nie, nepadajú, veď ich máš "stiahnuté" na hlave nemôžu ti padať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov