Čaute potreboval by som vediet niečo o batériách mám 4 baterie 22.2v a asi cca 100A možem spojiť dva batérie seriovo a dva paralelne a ak by sa to dalo tak ako by som ich takto spojil ?
Ďakujem
možeš zapojiť batérie sériovo-paralelne, len problém je v tom aby tie batérie boli také isté. Len pokial sa toto pýtaš takú banalitu tak to ani nerob, lebo otazne je ako to budeš nabíjať, či to budeš vždy rozoberať a nabíjať to po jednom?
Pokial tie batérie nie su rovnaké, tak to treba upraviť aby si to kompenzoval, treba aj ochranný obvod na nabíjanie atd.
"a keby som spojil 4 seriovo tak by som dostal az 88.8v a to by neviem ci menic a aj motor zniesli"
Len keby si to zapojil paralelne, tak ti tam tecie 400A a to by ti pravdepodobne cely skejt uhorel pod nohami.
Mozes to zapojit seriovo-paralelne, v tom pripade by si mal 44.4V a 200A co uz znie realnejsie.
Btw tie baterky boli dodane ku skejtu? Kamos ma tiez elektricky skejt a davali sme tam do serie 4x12V (nepamatam si uz presne kolko amperov, ale pochybujem ze 100).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Pokial tie batérie nie su rovnaké, tak to treba upraviť aby si to kompenzoval, treba aj ochranný obvod na nabíjanie atd.
"a keby som spojil 4 seriovo tak by som dostal az 88.8v a to by neviem ci menic a aj motor zniesli"
Len keby si to zapojil paralelne, tak ti tam tecie 400A a to by ti pravdepodobne cely skejt uhorel pod nohami.
Mozes to zapojit seriovo-paralelne, v tom pripade by si mal 44.4V a 200A co uz znie realnejsie.
Btw tie baterky boli dodane ku skejtu? Kamos ma tiez elektricky skejt a davali sme tam do serie 4x12V (nepamatam si uz presne kolko amperov, ale pochybujem ze 100).