je to mozne ... alebo je problem s prechodom do rezimu baterie .. mne tak vypinalo displej kym som prisla na to ako si ho zapnem v menu ale ak ho mas len rok ... vztahuje sa ti na bateriu zaruka
tak treba zistit , ci je na neho zakupena zaruka aj mimo uzemia Kanady ... je to drahsie ale ako vidis oplati sa to .. skuste sa pozriet do papierov prilozenych k notebooku
LOL. Na baterie je zaruka len 6 mesiacov. Plati to aj pri notebookoch, aj pri mobiloch, aj pri mp3 prehravacoch a podobne.
Aj keby si baterku vyslahala za 5 mesiacov, aj tak to je bezne opotrebenie. K baterke v ntb sa musis vediet spravat na to aby ty nieco vydrzala.
Tj napriklad, ked ju mas este dobru, a nabijes ju doplna a vies, ze budes pracovat pripojena na kabel, tak sa odporuca bateria vybrat.
Ja som to tak robil bezne. Baterku som si naslahal doplna, a ako mala 100 percent, vybral som ju a isiel som iba na siete. Zbytocne tu baterku prebija.
Dalsia vec je ta, ze pokial baterku nepotrebujes, rob len pripojena v siety.
Baterie vyjdu tak na cca 6 litrov. +- podla znacky. To ze ty vydrzi par sekund je bezny jav, to znamena ze baterka je v prdeli. Vydel som taketo situacie uz velakrat.
Pokial chces nieco usetrit, bateria sa da repasovat. Stoji to cca od 2500 do 4 000SK.
Hold ludia si taketo veci nevazia.
A co sa tyka vydrze, HP robi bezne booky ktore napriklad s pridavnou bateriou ktora neni vobec velka a zapada do dizajnu notebooku vydrzia 10 - 12 hodin...
Mayo ma pravdepodobne v ntb procak centrino, alebo sa mylim ?
mayo ma noťas od Apple (neviem nepočul som ani oo jednej značne ktorá vydrží tak dlho na bateriach) a tie sú akože fakt namakané mne to vydrží necelé 2 hodiny 30 ale neviem ako je to zo zapnutým wifičkom, a o akú značku notbuku tu ide? lebo aj to je niekedy až dosť závažný fakt, baterka prestane byť použiteľná tak po roku alebo dvoch, jak tam ta chemia vyprchá nič z nej, potom baterka stárne už od výroby, čiže ak si ju budete šetriť nič tým nevyriešite, je tam niekoľko tisíc nabíjacích cyklov
No mne vydrzi tak 2 hodiny...ale ked nikam nejdem,mam ho na akumulatore stale...lebo kolkokrat ma vyplo,ani neviem ako...dosla baterie a ja som si nevsimla...a uz som bola v rezime spanku...
ale chcem sa este spytat,ci vadi,ked je notebook stale napojeny v elektrine...ci to nejak skodi baterke,alebo je to jedno..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
som na nom ked je zapojeny a potom ho vypnem...necham ho nabijat odpojim a nevydrzi NAOZAJ ani minutu....nastavene je to dobre.
s takym mlyncekom vsade chodit
Ked bateriu stale vybijas a nabijas, tak sa samozrejme opotrebuje a klasicne laptopove shitne baterie vacsinou po roku uz nic nevydrzia.
Laptop(starsi), ktory mam teraz uz viac ako rok, mi bez nabijania vydrzi par minut. Proste baterka nieje nekonecna.
To iste sa stava v mobiloch alebo MP3 prehravacoch
Aj keby si baterku vyslahala za 5 mesiacov, aj tak to je bezne opotrebenie. K baterke v ntb sa musis vediet spravat na to aby ty nieco vydrzala.
Tj napriklad, ked ju mas este dobru, a nabijes ju doplna a vies, ze budes pracovat pripojena na kabel, tak sa odporuca bateria vybrat.
Ja som to tak robil bezne. Baterku som si naslahal doplna, a ako mala 100 percent, vybral som ju a isiel som iba na siete. Zbytocne tu baterku prebija.
Dalsia vec je ta, ze pokial baterku nepotrebujes, rob len pripojena v siety.
Baterie vyjdu tak na cca 6 litrov. +- podla znacky. To ze ty vydrzi par sekund je bezny jav, to znamena ze baterka je v prdeli. Vydel som taketo situacie uz velakrat.
Pokial chces nieco usetrit, bateria sa da repasovat. Stoji to cca od 2500 do 4 000SK.
Hold ludia si taketo veci nevazia.
A co sa tyka vydrze, HP robi bezne booky ktore napriklad s pridavnou bateriou ktora neni vobec velka a zapada do dizajnu notebooku vydrzia 10 - 12 hodin...
Mayo ma pravdepodobne v ntb procak centrino, alebo sa mylim ?
mi vydrzi max 2 hodky 30 minut.
ako je pravda ze nemam 9 clankovu bateriu ale aj tam sa ta vydrz pohybuje max okolo 3 hodin.
asi mas nejaku novu technologiu ze 10 hodin. podla mna dost nerealne, a to som uz pracoval na DELL co mal centrino a tam to bolo max 3 hodiny
ale chcem sa este spytat,ci vadi,ked je notebook stale napojeny v elektrine...ci to nejak skodi baterke,alebo je to jedno..