Osobne sa mi zdaju Jakubiskove filmy (okrem dvoch Perinbaba, Pehavy Max a Strasidla/Teta (Frankensteinova teta) - a to boli vlastne rozpravky) take divne, nudne... Urcite to moze byt zaujimavy film, ale bojim sa ho lebo ho natocil prave Jakubisko...
ja si to chcem kazdopadne pozriet, bathory mam ako historicku osobnost celkom rada...ale pocula alebo citala som, ze film ju vykresluje uplne inak, ako ju vsetci alebo vacsina ludi pozna.
prečítala som celú knihu od Joža Nižňanského a veľmi sa mi páčila.Viem že vo filme to bude celé iné ,pretože v ňom Jakubisko obhajuje Bátoričku ale aj tak si to chcem pozrieť a myslím že to bude vzhľadom na slovenské pomery,dobré
jaaaj teším ako malá akt verím, že jakubisko nesklame ani tentokrát ak to bude ako kniha, tak to bude dokonalé. aj keď pochybujem. no dobré to može byť i tak hurááá 10. sa ide do kinaaa
stotožňujem sa s názorom že jakubisko a bátorička je skvelá kombinácia a už vyše roka sa teším kedy zračím záverečný produkt. konečne niečo naozaj dobré popri hlúpostiach z amerického a iného pop-film-priemyslu
odmalicka co davali nejake jeho filmyy na stv a tak mimo normalneho casu boli fajnovee filmy.a ten co ich nechape,asi nepotrebuje k zivotu duchaplnee filmy
18. !!presnee Jirka Madl...len kvoli nemu sa chystam do kina no aale podla trailerov by to mal byt celkom v pohode film...asi aj kvalitka konecne nejaka...kedze milujem Perinbabu mohlo by sa mi pácit aj toto nie??
vzdy sa najde niekto komu sa jedna vec paci a dalsiemu sa nepaci ja sa rada zaoberam batoryckou konkretne.. a som zvedava ake to bude.. urcite si to kuknem
Zajtra idem na 13-tu do kina - takže potom poviem ako sa mi páčilo. Len neviem či ma z toľkého sedenia nebude bolieť zadok ako pri pirátoch z karibiku trojke keď som už nevedel vydržať.
Film som si pozrela v piatok. Naplnil moje ocakavania. Jakubisko je nepochzbne majster takye ako inak to mohlo dopadnut Film sa mi pacil i pre to, ze sa pridrzal historicky dolezitych faktov a bol dost hodnoverne spracovany. Kostymi, miesta natacania, hudba, vykony hercov i Jakubiskovo fantazirovanie, bez ktoreho by to nebolo ono sa mi velmi pacilo. Zaujimavo aj dofarbil pribeh, ked do deja zaplietol maliara Carravagia... Film bol asi sklamanim pre tych krory ocakavali lacny horor alebo POVEST od Niznanskeho ktora sa vymika historicky znamim faktom alebo pre tych ktory Jakubiskove filmy nechapu. Film ma u mna jednotku bez hviezdicky
Tiež som čítala rôzne kritiky a recenzie, vrajže fakt, že to je najdrahší československý film nie je zárukou toho, že bude skutočne dobrý..Jakubisko má svoj štýl, doteraz ma tiež veľmi jeho filmy neoslovili, ale na tento si brúsim zúbky už riadne dlh Snáď to Jakubiskovi výjde..
tak ja som bol na batoricke tiez este minuly tyzden.nebolo to zle.ale nebolo to ani fantasticke.nieco medzi.spracovanie super.kostymi,hudba,a tak nemozem vytknut nic.gerci to obsadili tiez velmi slusne.co sa ale tyka deju film sa mi zdal plytky a nebyt perfektneho spracovania tak by som sa pri nom isto nudil od jeho zaciatku.co sa mi ale nepacilo v tom filme hoci to vyznelo smiesne boli tie vynalezy.to si jakubisko mohol odpustit akosi sa to vobec nehodilo do toho filmu a dost mi to vadilo.
cize ak by som to mal hodnotit v celku tak cakal som to asi take ako to bolo..dobre..6-7/10
co uz ja som narocny na filmy a priznavam ze mozno takych co sa mi fest pacili bolo za doposial tri mozno styri
ja som na tom bola,ale iba preto,že išli moji kamaráti,nejako ma to nelákalo,ani neviem vysvetliť prečo...
som z okolia Čachtíc a tak všetky možné povesti a legendy a grófke, ktorá v tomto okolí vraždila poznám od mala množstvo.
Ale ani jedna nebola podobná ako film.Urobili z nej obeť a to sa mi celkom nepáčilo,také vyumelkované mi to prišlo,ale keby som to brala ako film,ktorý nemal byť histrický,ale čisto vymyslený,bolo to dobré.
bola sm na tom a je to uplna bomba.to vypracovanie tie kostymi ti herci no neco neskutocne.ja byvam v seredi a poznam povesti o sintavskej panej ku ktorej chodila batorycka do zamku do serede.ale to co som videla bolo nad moje ocakavania.uplne neskutocne.anna friel je hrozne krasna herecka a ked to je pravda tak bathorycka bola tiez.tie vynalezy trochu nepasovaly do tej doby ale na pobavenie to bolo dobre.zboznujem vsetky historycke filmy a rad by som si v takom niekedy zahrala.ale to sa nestane...aj vykreslenie cachtickeho hradu bolo neuveritelne.vsetko bolo naozaj uzasne neuveritelne prepracovane.davam 100/100 1000%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale ked do toho flasli tolko prachov, mohlo by to byt dobre.
odmalicka co davali nejake jeho filmyy na stv a tak mimo normalneho casu boli fajnovee filmy.a ten co ich nechape,asi nepotrebuje k zivotu duchaplnee filmy
cize ak by som to mal hodnotit v celku tak cakal som to asi take ako to bolo..dobre..6-7/10
co uz ja som narocny na filmy a priznavam ze mozno takych co sa mi fest pacili bolo za doposial tri mozno styri
som z okolia Čachtíc a tak všetky možné povesti a legendy a grófke, ktorá v tomto okolí vraždila poznám od mala množstvo.
Ale ani jedna nebola podobná ako film.Urobili z nej obeť a to sa mi celkom nepáčilo,také vyumelkované mi to prišlo,ale keby som to brala ako film,ktorý nemal byť histrický,ale čisto vymyslený,bolo to dobré.