vtedy je zábava najlepšia! hlavne keď NIKTO z nás keš nemá ci pána, koľkokrát sme zobrali deku, vodu do flaše a dáke žrádlo z domu a mali sme chill out vonku... parádička, aj keby som na múre musela sedieť nejde predsa o to kde miniem peniaze ale o to, že som s luďmi ktorých mám rada
Volakedy som to nenávidela, ale teraz s jedným kamošom strááášne rada chodím len tak si sadnúť na také tiché miesto v noci a len sa rozprávať, kľudne aj na niekoľko hodín... To ma hrozne baví
Samozrejme sedieť s @hangtime11 (zase to skloňovanie na lavičke bez peňazí, lebo sme zjedli 2x pizzu pre dvoch a len tak byť proste spolu a rozpráávať sa a smiať sa - to už je iná vec, vtedy mi prachy veru vóbec nechýbajú!
pamatám si ked sme boli malí a ked sme išli vonku sem tam sme si zobrali 20 korun, kupili si kofolu a zložili sa z toho aj na čipsy.. .. a teraz...ked idem v piatok vonku tak mi nestačí ani mojich 5 eur a takžijem z toho že ma pozývajú na pulky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
kedže tu máme 1 obchod a 1 krčmu
Ale také že prechádzať sa po meste len... Fuj
byť vonku
A to robím aj keď peniaze mám, ale nechce sa mi ich vyhadzovať, ja vonku v podstate peniaze nepotrebujem, načo
A pokiaľ nejdeme tam, tak čo mi bráni byť s kamarátmi? Potrebujem peniaze, aby som s nimi mohla tráviť čas?