odkedy som si pozrela videoblog od jednej nemenovnej ktory bol trapny ako svina, tak som na ne nejak zanevrela. ale keby niekto zcne pridavat nejake fajne nieco na styl jenny marbles rada si pozriem
@badblood Aha, no bola som tam. Ja som dnes nahrávala video, skúsila som znova, ale cez videá to nejde, ale cez môj nick hej vo videoblogoch, ale samostatne sa video k ostatným neaktualizovalo. Asi je to pozastavené, no mne to na stránku nahralo už dva krát.
@uniqueprivilegium ono, ja som par vlogov pridaval na mojom fb a ludia sa dost bavili a mna to bavilo tiez, ale na birdzi radsej ostanem verny len foru
@badblood ja viem, tak to nejde vôbec len jednotlivo na nicku ak si pozrieš koho chceš vidieť, lebo nepridáva stránka na videá, len užívateľ
@trdelniiiq jáj, sorry, ale tak za pokus to stojí ne? aj ja som dnes pridala až po dlhom dlhom premýšľaní nad tým, ale tak skúsim...keď sa uchytí budem pokračovať, keď ne tak sa na to vybodnem...čo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
plus,biz a fluss vlog company!
@pstros213 dnes som jedno pridala, ale tak neviem ako na to ľudia zareagujú...
@trdelniiiq jáj, sorry, ale tak za pokus to stojí ne? aj ja som dnes pridala až po dlhom dlhom premýšľaní nad tým, ale tak skúsim...keď sa uchytí budem pokračovať, keď ne tak sa na to vybodnem...čo už