hm skor si dokazem robit srandu sama zo seba ako z inych... ale ked uz cela partia sme vonku a si robi jeden srandu z ineho, tak si spravim aj ja ale nie je to nejako casto...
ja si robím srandu stále a zo všetkých,podla mňa na tom nič neni.a kto to nevie pochopiť neni moj kamoš! a tak si z neho robím potom prdel ešte viac.njn,ja viem strašne odjebávať a tím si vlasnte roím srandu
uplne zle moznosti
robim si prdel z ludi, to je jasne...aj zo seba, aj z nich, ale vobec nie hlavne vtedy, ked je nuda a uz vobec nie z tych, ktori su mi nesympaticki, skor naopak.
ja som ten bezcharakterny typ, co si robi srandu zasadne len z nepritomnych
ale nemozem povedat, ze by to boli vyslovene urazajuce vtipy...skor len s kamosmi vymyslame debiliny, a aby sme sa na nich mohli smiat, potrebuju nejakeho nositela, hlavnu postavu deja napriklad zvykneme rozpravat, ze nasa biologikarka ma taku chorobu, ze nevidi ohen, nevie co to je a pritom 20 rokov robila hasicku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
robim si prdel z ludi, to je jasne...aj zo seba, aj z nich, ale vobec nie hlavne vtedy, ked je nuda a uz vobec nie z tych, ktori su mi nesympaticki, skor naopak.
ale nemozem povedat, ze by to boli vyslovene urazajuce vtipy...skor len s kamosmi vymyslame debiliny, a aby sme sa na nich mohli smiat, potrebuju nejakeho nositela, hlavnu postavu deja napriklad zvykneme rozpravat, ze nasa biologikarka ma taku chorobu, ze nevidi ohen, nevie co to je a pritom 20 rokov robila hasicku
ale nemam rada taky neprijemny humor, ked sa niekto snazi za kazdu cenu niekoho potopit a zosmiešnit
humor typu niekoho urazit ja nepraktizujem, pretoze to nie je vtipne...