na druhej strane dokazem neobmedzene dlho vrieskat na pocitac a tlct don tupymi predmetmi, takze by som umrela od nervov nad nejakymi modelovacimi softami
a architekti maju prilis velke projekty na moj vkus, to by som zase plakala pod stolom od uzkosti.
chcela som robiť grafiku, len neviem photoshop tak som skončila pri architektúre a phosthopujem ceruzkou na papier a rada by som to raz aj doštudovala no
PS: disclaimer: ja viem, že grafika neobnáša len to či viem/neviem photoshop..
Vieš čo všetko som chcel byť ja na základke? Vojak, lekár, herec, podnikateľ, programator, učiteľ, psycholog, architekt, záchranár, pilot.. To všetko som chcel byť.. vtedy mi dosť j*balo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
na druhej strane dokazem neobmedzene dlho vrieskat na pocitac a tlct don tupymi predmetmi, takze by som umrela od nervov nad nejakymi modelovacimi softami
a architekti maju prilis velke projekty na moj vkus, to by som zase plakala pod stolom od uzkosti.
PS: disclaimer: ja viem, že grafika neobnáša len to či viem/neviem photoshop..