Behom tohto týždňa sa naozaj stále čoraz viac ľudí hrá v meste na kovbojov a chodí so šatkami a rúškami.
Vtipné, ako to ide zrazu do povedomia, ked to pustia v telke... zrazu v meste prázdno, ludí výrazne menej v obchodoch... Ludia iba tak chodia po vonku a prechádzajú sa...
1. Čo ide do povedomia?
2. V meste prázdno, lebo je všetko zatvorené.
3. V obchodoch teda nie je vôbec ľudí menej, ale niekoľkonásobne viac
4. Človek sa potrebuje niekedy prejsť, keby ostal celý čas doma tak sa scvokne.
V BA je mozno prazdno, ale u nas v meste je furt ludi ako najebanych, VK a NZ takisto.
A neviem, co je smiesne na tom, ze ludia chodia v ruskach, ja v rusku chodim, ked som chora casto aj doma, aj pred koronavirusom, aby som nenakazila clenov svojej rodiny.
Vtipné je skôr, že z obchodov zmizli všetky antibakteriálne prostriedky a aj alpa, nikde žiadna alpa, normálne inokedy regál plný alpy bol teraz prázdny! Jediná čo tam ostala bola jedna flaša litrovej francovky a hovorím si, že toto fakt nebudem kupovať :S
Je mi to jedno, mam z toho lepsi pocit. Plny obchod a statie pol hodiny v rade je jedno z poslednych miest, kde by som teraz chcel byt. V Cine nahodili ruska a pohoda... akurat tu ich nemame.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2. V meste prázdno, lebo je všetko zatvorené.
3. V obchodoch teda nie je vôbec ľudí menej, ale niekoľkonásobne viac
4. Človek sa potrebuje niekedy prejsť, keby ostal celý čas doma tak sa scvokne.
o com je vlastne toto forum?
Ze je vtipne ze ludia dodrziavaju nariadenia na prevenciu sirenia virusu, lebo o tom boli informovani (aj) z medii?
A neviem, co je smiesne na tom, ze ludia chodia v ruskach, ja v rusku chodim, ked som chora casto aj doma, aj pred koronavirusom, aby som nenakazila clenov svojej rodiny.