je to pravdepodobne miesto s pokrivenou gravitáciou, časopriestorovou trhlinou, vadou v magnetickom poli alebo niečo takého. na všetko je logické vysvetlenie.
@dogyno to si mylis, minule som to cital ze je to lozisko metanu ktory berie lodiam vztlak. tie sa potapaju ale to nevysvetluje ani 1/10 toho co sa tam vsetko deje.
ja mám podobnu diskusiu...mna bermud. troj. velmi zaujima ...ani neviem preco zda sa mi to zaujimave miesto..chcela by som sa tam ist pozriet ....inák @Didussiq v tej ankete co myslís tým ,,verím tomu" ???
Bermudský trojuholník??? To sa už nenosí,väčšina báb sa už v dnešnej dobe holí. ...či to som si pomýlil s kosoštvorcom? Aaaaaaaaale veď aj v jednom aj v druhom sa stratilo už pár ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a preto je B. trojuholnik velmi nudny, lebo ma iba 3 strany co sa rovnaju a,b,c
-Je to oblasť kade sa plaví veľmi veľa lodí a lieta veľa lietadiel
-Sú tam časté hurikány a tornáda
-je tam veľmi hlboké more
-Sú tam odmorské jaskyne a tunely,ktoré v dobe prílivu a odlivu vytvárajú veľké vlny
-Novinári si často niečo vymýšľajú,aby zaujali čitateľov..netvrdím však,že vždy.
Mám strašne rada túto tému a veľa som o nej čítala
poznas frazu: Eat shit and die?
Pretoze o tom to je, velke bu koli skoro nicomu
a keby existovalo " logicke" ( aj ked neviem co pod tym pojmom chapete) tak uz to je vysvetlene davno. ale aspon to je takto zahada