Práve som chcela otvoriť túto tému, pretože som čítala zaujímavé články ... a teda je v tom dosť chémie a fyziky, ale podľa mňa je to celkom prijateľné vysvetlenie ..
@6 no oficiálna verzia je, že to sa deje, pretože metán je v tej časti zmrazený pod zemou. A ten keď sa uvoľní vznikne plynná bublina, ktorá dokáže stiahnuť loď a dokonca aj lietadlo k vode pretože stratia vztlak ...
videl som dokument kde jeden pilot cez ten trojuholnik lietal pravidelne cesta mu trvala cca 2:30hod a raz ked sa vracal z nejakeho ostrovu vletel do nejakeho koridoru z oblakov kde mu zblbli vsetky pristroje a preletel to za nejakych 30min??
@10@janka94 lod stiahnut moze, ale lietadlo nie. Tie v tej oblasti lietaju v 3-4km vyske. Skor sa vo vzduchu tvori obrovske elektromageniticke pole (preto caste zlyhanie navigacnych systemov), ktore oblbne system a lietadla tak skoncia na dne oceanu.
Ale pre mna zaujimavejsie vysvetlenie su obdoby cervych dier. Niekedy v 70 rokoch tam lietavali otec so synom na mensich lietadlach a cesta z oblasti bermud na Floridu im trvala za normalnych okolnosti cas X. Raz sa ale stalo, ze videli akysi "tunel" v oblakoch, do ktoreho ked vleteli, cas za ktory sa vratili spat do Miami sa skratil asi o 2/3. Bolo to zaznamenane aj na radaroch. Ono to nemusi byt nic napdrirodzene, akurat su to veci o ktorych este vela nevieme.
Obdobu cervej diery sa snazi umelo vytvorit aj jeden americky vedec a teoreticky vie ako na to, prakticky sa mu to ale pokial viem zatial nedari. Takze ak takyto podobny princip funguje aj tam hore, moze to byt jedno z vysvetleni, preco sa tam lietadlam stavaju podivne veci.
Urcite si to teda netreba spajat s mimozemstanmi atd.
I ked jedna z mojich teorii je, ze je tam brana k Atlantide, ktora sa udajne rozprestierala aj v tej oblasti, ale to uz su take moje zbozne priania. Kazdopadne ked raz budem pred smrtou, tak sa o tom sam presvedcim.
@blazen za predpokladu, ze tie udajne tunely su naozaj cervie diery, tak nieco na tom moze byt.
Na druhej strane, kedze si myslim, ze nas vesmir sa nachadza v inom vesmire s jednym priestorovym rozmerom navyse a toto cele sa zas nachadza v inom vesmire s dalsim priestorovym rozmerom navyse atd, tak myslienka brany, do tohto dalsieho vesmiru sa mi tiez celkom pozdava.
Ak by tam aj cisto fyzikalne bolo obrovske elektromagneticke pole, za predpokladu ze Philadelphsky experiment je naozaj pravdivy je dost mozne, ze je to naozaj "brana" niekde von. Minimalne brana do "minulosti" (ale nie taka typicka minulost ako sa uvadza v sci-fi filmoch, ale skor vec relativisticka )
je to diskutabylna tema no podla mna sme v buducnosti nieco a este neviem co vynasli a dokazalo to robyt veci ake teleportaciu ci cestu casom no a ze niekto to tam dopravil lebo sme vedeli za tam stale take nieco bolo a ze sa to predralo do kazdej sekundy tejto planety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale tatko tade išiel lietadlom a hovoril, že si ani nevšimol, že sú v ňom.
Ale pre mna zaujimavejsie vysvetlenie su obdoby cervych dier. Niekedy v 70 rokoch tam lietavali otec so synom na mensich lietadlach a cesta z oblasti bermud na Floridu im trvala za normalnych okolnosti cas X. Raz sa ale stalo, ze videli akysi "tunel" v oblakoch, do ktoreho ked vleteli, cas za ktory sa vratili spat do Miami sa skratil asi o 2/3. Bolo to zaznamenane aj na radaroch. Ono to nemusi byt nic napdrirodzene, akurat su to veci o ktorych este vela nevieme.
Obdobu cervej diery sa snazi umelo vytvorit aj jeden americky vedec a teoreticky vie ako na to, prakticky sa mu to ale pokial viem zatial nedari. Takze ak takyto podobny princip funguje aj tam hore, moze to byt jedno z vysvetleni, preco sa tam lietadlam stavaju podivne veci.
Urcite si to teda netreba spajat s mimozemstanmi atd.
I ked jedna z mojich teorii je, ze je tam brana k Atlantide, ktora sa udajne rozprestierala aj v tej oblasti, ale to uz su take moje zbozne priania. Kazdopadne ked raz budem pred smrtou, tak sa o tom sam presvedcim.
len este nevieme ako nou prejsť a vsetko co tam zmizlo je v paralelnom svete teda co zmizlo a nenaslo sa
je to taka skor uveritelna verzia ako ufo ci nadprirodzene javy...
Na druhej strane, kedze si myslim, ze nas vesmir sa nachadza v inom vesmire s jednym priestorovym rozmerom navyse a toto cele sa zas nachadza v inom vesmire s dalsim priestorovym rozmerom navyse atd, tak myslienka brany, do tohto dalsieho vesmiru sa mi tiez celkom pozdava.
Ak by tam aj cisto fyzikalne bolo obrovske elektromagneticke pole, za predpokladu ze Philadelphsky experiment je naozaj pravdivy je dost mozne, ze je to naozaj "brana" niekde von. Minimalne brana do "minulosti" (ale nie taka typicka minulost ako sa uvadza v sci-fi filmoch, ale skor vec relativisticka )