Bermudsky trojuholnik..asi kazdy z vas pocul o tomto cudnom trojuholniku v ktrom, sa stratilo vela ludi...preoc je to tak ,verite na to ze su tam nadprirodzene sily alebo je to niecim inym?
No najskôr som si myslela že tam pôsobí nadprirodzená haluška, a potom tadiaľ plával môj otec a domov sa vrátil zdravý-živý...problém bol v tom že je tam určité pásmo kde sa tvoria také ultrazvukové vlny že trhajú ľudí.. No tento príklad ako jeden z mála fyzika vysvetlí (síce osobne túto vedu neznášam)
Ked nie je dokaz ze neexistuje,preco by nemohla existovat? ....samozrejme,ked sa nejaky dokaz najde,s radostou zmenim nazor,ale zatial verim ze existuje
ja si ani newiem co mam o tom mysliet,najlepsie by bolo tam zajst Musi tam byt nieco,co ludi niekde presunie a nemyslim si,ze ich vtiahne pod vodu to je blbost...ale keby aj ...ved mali v lietadlach vysielacky preco nedali vediet
Blueberry - myslím že keby si sa začala strácať v časopriestore tak by si mala aj iné veci na starosti ako hlásiť do vysielačky že čo sa stalo a navyše keď tam ani signál asi nie je
Je mozne ze su na dne loziska metanu, ktory sa zmiesava z vodou a vznika tym daky grc ktory ma ale ovlea mensiu hustotu ako voda a zapricinuje ovlea vacsi ponor lodi az taky ze ich to neudrzi a potopi a pri lietadlach to ma fungovat obdobne. vo vode je to aj dokazane.
o tejto teme je jedna vyborna cast aktoch x, aj som sa narehlila, a konci excelentne, Mulder sa zveruje Scullyovej, ze prisiel na to, ze ju miluje uzasna scena
nieco natom je ale nie nejake nadprirodzene javy ale nejake podlozie v zemskej kore ktore vyzaruje nejake magneticke pole a preto tam nefunguju pristroje a preto sa aj ty lode tam stracaju a potapaju na zemi je vela takych miest.
ludia viete o tom,že zemou prechádzaju v určitých bodoch elektormagnetické čiary...práve v jednom takomto bode aj bermudský či diablov trojuholník...tuto silnu energiu využivali už starý egypťania na stavanie pyramíd..ale s tými ludmi mi to tiež moc nejde do hlavy...
21. a to ti kto povedal??došli postavili a odišli..ehe..atsrý egypťania boli jedny z najinteligentnejších národov si ti prečítaj alebo si pozri dvd okom boha hora..
Sak cez bermudy denne lieta niekolko leteckych liniek ..stratilo sa par lietadiel mozno cele letky ale to vraj zle odhadol pobrezie a bol uplne niekd inde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A ako vies,ze Lochnesska prisera neexistuje?
JJ,verim....aj ked je viacero vysvetleni....
Ked nie je dokaz ze neexistuje,preco by nemohla existovat? ....samozrejme,ked sa nejaky dokaz najde,s radostou zmenim nazor,ale zatial verim ze existuje
jj,v tom s tebou suhlasim