... Morrowind, Call of Cthulhu alebo možno aj Hidden and Dangerous 2, Blitzkrieg ... tie hry mali vždy niečo viac... svoj detail a taký osobitý charakter... takú výpovednú hodnotu proste ...
No momentálne Witcher 3 ako vykreslili ten otcovský vzťah medzi Geraltom a Ciri to som pomaly ešte v inej hre nevidel.
Animácie tváre tomu dávajú dobrý šmrnc
z hladiska pribehu bioshock..bezkonkurencne, ostatne pribehy sa proste nechytaju. dokonca, co som bol dost prekvapeny, to je asi jediny pribeh o ktorom viem, kde je cestovanie casom a tieto veci vymakane tak, ze to nieje hned na prvy pohlad bullshit. je to bullshit az po dokladnom zamysleni sa
a z online hier ma potencial lol, lenze ten matchmaking to uplne zabija. preto HotS. tam je sice matchmaking rovnako zly, ALE je tam Abathur! ked aj clovek ma totalne napicu team, tak im aspon moze vysvetlit, nech beru campy, nech nejdu do fightov lebo aj tak prehraju a zvysok hry prakticky vysolovat. hoci zahrat ho dobre je mega tazke, tazsie nez ktorykolvek iny moba char (mozno okrem invokera z doty, ale to je zas trocha ina kategoria), no 76% winrate za to stoji
@highvoltage neverim ze mas 21. K...koment na urovni 13 rocneho kokotka co dostal ps4 a potrebuje sa pochvalit . Rpg a strategie sa na konzoliach hraju katastrofalne..
plus trochu poctenicka pre teba » www.dailydot.com/esports/titanfa...
na druhej strane taky assasins creed sa hral na pc napicu a neviem si tak predstavit ani nejaky mortal kombat,gears of war
Čo ja viem? Zas tak veľa som toho nehral. Napríklad Bioshock Infinite sa mi páči, Gothic, hral som len jednotku, asi budem teraz niekedy pokračovať, aj keď to nie je žiadna novinka.
lol, hearthstone sa teraz hrávam, ale videla som v poslednej dobe strašne veľa dobrých hier, ktoré by som si chcela skúsiť zadovážiť, ale nejak na to nie je čas.
napríklad som videla také, kde ťa hodí systém niekam na mapu do krajiny spolu s ďalšími 200 hráčmi, a ty máš ostať posledný v hre a ostatných vyzabíjať pravidlá asi trochu ako hunger games, ale je tam dosť zaujímavé prostredie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Football Manager
We both said a lot of things that you're going to regret. But I think we can put our differences behind us. For science. You monster.
Animácie tváre tomu dávajú dobrý šmrnc
Rome Total War, Medieval Total war 2 , Attila Total War su u mna top
a z online hier ma potencial lol, lenze ten matchmaking to uplne zabija. preto HotS. tam je sice matchmaking rovnako zly, ALE je tam Abathur! ked aj clovek ma totalne napicu team, tak im aspon moze vysvetlit, nech beru campy, nech nejdu do fightov lebo aj tak prehraju a zvysok hry prakticky vysolovat. hoci zahrat ho dobre je mega tazke, tazsie nez ktorykolvek iny moba char (mozno okrem invokera z doty, ale to je zas trocha ina kategoria), no 76% winrate za to stoji
niekto nehral Planescape: Torment
ale ok, opravim sa teda...najlepsi pribeh ktory poznam
COD,BF,Uncharted 1,2,3 to som hral na ps3 ,TLOU /pribeh/Watch dogs ,Gta
Nehram tie sracky ako lol a podobne
Odpoved : Uncharted /milujem tu seriu/
@38 shots fired
plus trochu poctenicka pre teba
» www.dailydot.com/esports/titanfa...
na druhej strane taky assasins creed sa hral na pc napicu a neviem si tak predstavit ani nejaky mortal kombat,gears of war
Moj nazor zmier sa
Ahoj
napríklad som videla také, kde ťa hodí systém niekam na mapu do krajiny spolu s ďalšími 200 hráčmi, a ty máš ostať posledný v hre a ostatných vyzabíjať pravidlá asi trochu ako hunger games, ale je tam dosť zaujímavé prostredie
tak ale ok @andegor niekedy zahráme hots?
čaute
Outlast
Life is strange