Mal som iphone, no niektoré parametre mi prídu ako vykopávky. Potom som okúsil N95, no je to dosť nepraktický telefón. Uskutočnil som teda "upgrade" na Nokia 5800 XM a viac menej som spokojný.
blackberry vsetky tie velke tehly s perom navyse, a velkym dotykovym dispejom a k iphone no podla mna je to skor mobil na hranie a ukazovanie sa ako na funkcie kamos ho ma jedine co tam robime hrame hry Ved ono to ani mms neodosiela, ani bluetooth to nema...
ani jeden z tych by si vydel japonske mobily,tak tie co su tuna z smiechom zahodis daaaaaaaalekooooooooooooooooooooo, a este ponich poskaces a rozbijes a spalis a utopis a rozdrvys na atomy, molekuly vsetky mobili predavane na slovensku stoja za H****O . su to smejdy
som mal N95..velky..a fakt neprakticky..suhlasim!.. potom som si kupil 5800ku..ale trosku som sa sklamal.. ale nie na zaciatku.. Zo zaciatku som sa tesil.. dotykova Nokia s lepsiou vybavou ako N95..fuuu.. tesil som sa..ale ked som drzal v ruke aj iPhone...som dosiel na to ze ani z daleka nema nokia na iphone..co sa tyka dotyku.. kvality spracovania, kvality displeja, pohotovosti a rychlosti systemu (hlavne 3GS).. a tie otlacky a mastnoty na displeji... a ten stylus sa mi uz nedrzal v tele po 2 mesiacoch..totalne povolil proste je to dotykova nokia s low-endovym spracovanim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
hned potom nasleduje N97 a potom N95
Ostatne znacky by to mozu skusit s vyrobou bielej tecniky alebo aj v oblasti stavebnin a stavebnych technologii : )
idem na iPhone 3GS ! ! !