Bez akej veci si neviete svoj život predtsavit?
Tym nemyslím spotrebiče.. Tým myslím napr domace zvieratko rastlinka plysak atď... Možnosti je neúrekom buďte kreatívni.
Čibištek nie je vec! (ale teda áno, bez domáceho zvieratka )
A myslím, že je toho dosť..najnovšie som zistila, že už asi nedokážem žiť bez Womanizera, takže po výplate si kupujeeem (zatiaľ si musím vystačiť so skúšobnou verziou )
Clarise, som to ešte doplnila potom ...Ale tak celkovo - na bolesti (ja mám napr neuveriteľne silné menštruačné kŕče, to sa bez liekov iba zvíjam a plačem), chrípku, horúčku, angínu, hnačku, psychiku, imunitu, alergiu, ...
@clarise Ďakujem ...ja čakám že to už bude len naopak horšie (vekom), ale to zo mňa možno vraví to, že posledných pár rokov mám celkovo veľmi zlých (nemyslím teraz zdravie). Naviac teraz mám už 3. deň dosť vysokú teplotu, ale vôbec sa necítim chorá. Len som hrozne vyčerpaná kvôli tomu, nevládzem nikam ísť. Tak ja len dúfam, že to nebude nič vážne :/ Už sa mi stalo, že som mala počas menštruácie pár krát teplotu, ale nie až takto...
@clarise Ten prášok flektor som si dávala tiež isté obdobie (a naozaj zaberal), lenže ten je na predpis... Teraz jediné čo som mala pri sebe bol Coldrex a ten teda nezaberal ani trochu...
@azizi tak chod ku gynekológovi máš to zákona nárok raz za rok ísť na prehliadku alebo chod za všeobecnou nech ti ho predpise... Mne keď som brala na MS iba paralen tak sa mi stávalo že som odpadavala.. Skus to riešiť s gynekologickou tu teplotu a l jed si vyčerpaná tak si pospi alebi chod skôr spat a skus paralen ba teplotu
@clarise Ten paracetamol (účinná zložka coldrexu) mi nezaberá ani na tú teplotu. Nie keď je to za takýchto zvláštnych okolností. Naviac som v ČR a nemám tu poistenie, len na akútne prípady. Ale ďakujem moc. Dnes to bolo trošku lepšie, tak ja veľmi dúfam, že to prejde :/
Ja som najskôr používala algifen, potom flector, potom voltaren forte tobolky a teraz som prešla na brufen, len som ho žiaľ nemala pri sebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A myslím, že je toho dosť..najnovšie som zistila, že už asi nedokážem žiť bez Womanizera, takže po výplate si kupujeeem (zatiaľ si musím vystačiť so skúšobnou verziou )
skor mam tie spotrebice no
No... Už som ako Christiano
Ja som najskôr používala algifen, potom flector, potom voltaren forte tobolky a teraz som prešla na brufen, len som ho žiaľ nemala pri sebe.