no ja som dala cokoladu pretoze kazdy den si musim dat nieco sladke inak by to nebolo ok a bez mobilu a internetu by som tyzden zvladla ale mesiac uz nie
bez vody a bez jedla. Na obsenciu vsetkeho ostatneho sa da zvyknut. Moja najlepsia kamoska, polovica mojej mysle a srdca je vo francuzsku uz 7 mesiacov. Da sa zvyknut na vsetko, len to nie je prijemne.
tyzden by som nemohol vydrzat bez toho aby som vybehol niekam von.. bez kamaratov - niekedy ich aj tyzden nevidim a mam z toho zle pocity - .. neviem este bez coho, mozno mobil lebo cez neho pocuvam a aj fotim momentky.. tak tak
hmm..bez vsetkeho by som tyzden prezila... internet..no tak prezijem, mobil nepouzivam skoro vobec , nemam priatela,bez rodiny by som 7 dni vydrzala,bez skoly aj cely rok,cokoladu nejem uz asi polroka, sex som este nemala, vydrzala by som aj bez mojich maciek vzhladom na to,ze oni ma potrebuju len na to aby im mal kto dat jest, bez kamaratov by som tiez vydrzala a bez alkoholu rozhodne tiez.. som nejaka divna zasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a aj bez vzduchu by to mohlo byť dosť blbé.