Ahoj,píšem v mene mojej kamarátky! v 15 tich rokoch si dala spraviť tetovanie- bola to jedna veta na zápästie.Jej matka si to všimla len pred nedávnom ( o pár mesiacov má 17 ) a poriadne jej vynadala,neverí že si to dala spraviť už vtedy.Tetovanie je od 1
Vobec to nie je cudna zena ak sa hneva na to co spravila jej dcera a na to ze ste prisli neskoro.. cudne mi pride ze si to nevsimla skor.. predpokladam ze kamoska dobre pozna svoju matku a jej nazory takze to ze zbytocne provokuje s tetovanim a nevie pockat do 18 je jej chyba
Ahoj, píšeš, že jej povedala, že ak si ho neodstráni, tak ju vyhodí. Ale ešte ju nevyhodila. Podľa mňa každá matka, ktorá vyhodí svoje dieťa mie je matka. Ale poviem Ti taktiež, že je to v prvom rade medzi nimi. A možno to jej matka nie je schopná urobiť, ale bojí sa s čím jej dcéra príde neskôr. Keď som bola približne v jej veku, moja mama sa mi vyhrážala, že ak donesiem 4 zo školy tak ma vyhodí-bola a aj som tupá z matiky =D. Hovorila to tak vážne, že som jej uverila. Ale nebola to pravda. Mám pocit, že tá jej mama sa viac bojí a nevie ako to má riešiť a tvári sa hrdinsky. Ale nikto nevidí čo si naozaj myslí. Alebo je to ten typ človeka, že sa trápi, preto čo si kto o nej myslí a napadlo ju čo ostatní povedia keď bude moja dcéra nosiť tetovanie? No a napokon nikdy nevieš koľko starostí má taká matka s deťmi. Možno sa jej mama cíti kvôli niečomu sklamaná a tá tvoja kamoška ani nevie, čo jej spravila a tým tetovaním ju naštvala. No musia si to vydiskutovať samy.
zistite si ceny laserovych operacii, a doneste jej papier na podpis a jebnite tam sumu nejak z toho vyssieho priemeru.., ci vyhodi stovky eur len tak alebo si zvykne na to radsej.. (podstatne je najst ten skoro najdrahsi zakrok a povedat ze to je este dobra cena, ze su aj drahsie - co klamat nebudete, lebo su )
keď je prijebaná a potrebovala si v 15tich vytetovať vetu zrovna na tak viditeľné miesto ako je zápästie tak ja by som moje decko tiež vyhodila.. ale len kvôli tomu aby sa spamätalo lebo keď chce mať dobre ohodnotenú prácu mal by si uvedomiť že s tetovaním a predsudkami v tejto dobe určite mať nebude...ale ak nemá vysoké ciele tak why not..
je to chyba tvojej kamarátky, kedže sa jej to nespýtala a vobec ktorý chuj to tetoval ked nepotreboval o tom ani povolenie od zákonného zástupcu... a čo jej otec? jeho vobec nespomínaš na tvojom mieste by som sa do toho nestarala bude to ešte horšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
keby sa nejaká 16 ročná šťanda išla so mnou, ako s matkou porozprávať o tom, ako mám vychovávať svoje dieťa, asi by letela z dverí expresne
i ked, facka pred kamaratmi je fakt divna
a hlavne neviem ako si moze niekto odstranit tetovanie,da jej apr tisic na laser? trapas
a tie rodicovske vety - nemas osemnast su trapne este viac,pride osemnastka a vymenu ju veta "kym s nami byvas" .. a tak dalej
mala si to zakryvat nadalej
a kamaratka bude o par rokov tomu napadu- na zapestie si dat vytetovat nejaku zmysluplnu vetu -predpokladam dobre lutovat
a to mi už príde ... blbé.. biť cudzie deti by som si nedovolila