do zahranicia sa neda ist? tam vzdy nieco ponukaju, nechapem ludi co povedia ze nieje ziadna brigada, preboha vsak kto chce tak si ju najde kto nie nech "trpi" doma...
@kolini tak ja neviem, ja este stale dostavam peniaze od rodicov takze sa to da..skoro furt sme von a ked nejdeme na kofolu tak ideme na lavicku a ta je zadarmo
tak som to myslela ze bude s kamaratmi dakde chodit a nemusi zrovna vela minut
takto, brigada bola každé leto makám na stavbe u švagra, len akosi sám ma problémi existenčné tak to padlo. s tým prostredníkom fotka sa dá zmeniť, ospravedlňujem sa ak sa to niekoho dotklo
ale tak, rodičia mi peniažky dajú, ale nestačí to na náklady moje. užiť si s kamarátmi je fajn, no na to prachy treba. na zahraničie neskoro
podľa mňa brigáda sa dá ešte stále zohnať, ani ja žiadnu nemám (teda nemám ako nemám) ale stačí ak zájdeš do mesta, pozrieš si noviny alebo na nete a isto niečo nájdeš.....
@kolini tak ja žijem asi v inom svete lebo ja som nemala cez známych nič vybavované a na brigády čo som si našla sa nemôžem sťažovať, veď ale aj tak, aj keď bude robiť za minimálny plat tak predsa len každé euro je dobré...
@ena233 ze nemienis robit zo seba vola a otroka.. preto hovorim, ze kto si takto nikdy nepripada a tvrdi, ze kazde euro je dobre, tak je to jeho osobne vitazstvo, avsak niektorym to za to nestoji.. preto radsej brigadu cez znamosti alebo aj nenarocnejsiu aj ked ma nizsi plat..
@kolini tak niektorí ľudia asi tak tie peniaze nepotrebujú, ale ak by mali na intú tobu skúsiť žiť ako ja (moja rodina) tak možno by si začali vážiť aj to málo čo zarobia....
ale všetko je to vec skúseností a možno aj výchovy či ten dotyčný vôbec má chuť ísť niečo robiť alebo hľadá niečo kde by za minimálnu námahu dostal maximálny plat... vtedy sa tie brigády naozaj ťažko hľadajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
na zabavu potrebujes peniaze ak nechces byt len doma, alebo hrat vonku futbal...
tak som to myslela ze bude s kamaratmi dakde chodit a nemusi zrovna vela minut
Len niektori maju asi mylnu predstavu o brigadach...
ale tak, rodičia mi peniažky dajú, ale nestačí to na náklady moje. užiť si s kamarátmi je fajn, no na to prachy treba. na zahraničie neskoro
ale všetko je to vec skúseností a možno aj výchovy či ten dotyčný vôbec má chuť ísť niečo robiť alebo hľadá niečo kde by za minimálnu námahu dostal maximálny plat... vtedy sa tie brigády naozaj ťažko hľadajú
ved vravim, treba cez znamosti.. ja si poviem, ze radsej sediet doma na riti a ist niekam len raz za cas.. pretoze taka je skutocnost..