Existujú vôbec nejaké násťročné dievcata ktore niesu zavisle na cige a flaske ? Proste ma zaujima ze ci je v tejto dobe možné nájsť si dievča ktoré nemá potrebu si zapáliť alebo si uliať. Kedze ja osobne nepreferujem ani cigarety ani alkohol tak by som bo
Ale stale mi nedochadza preco dnesna mladez falci a pije jak keby im za to platil. Poznam 1 dievca co vyhovuje mojim predstavam ibaze odkedy som sa prestahoval mi je to kokot platne.
Prečo napriklad mne nechyba ciga v hube k stastiu alebo nemam potrebu sa ozrat ?
nie, to nenájdeš... piť a fajčiť sa začína už v škôlke príp. v jasliach, to je tou dnešnou skazenou dobou, kedy ide všetko dolu vodou, za našich čias to bolo iné, všetci moji rovesníci sa do dvadsiatky hrali pred domom na chodníku gumu a škôlku
@purenarcissism To je celkom pekne povedane ze zijeme iba raz a kedze zijeme iba raz tak preco si ten zivot skracovať alkoholm a cigaretami. Aj ked je pravda ze si vela ludi predstavuje pod slovom "ŽIŤ" chlastať a huliť
@mikki3012 Iba treba taku najst a na zo aby som chodil po diskotekach nemam momentalne cas zacina škola, šport tiez zoziera dost casu a aj autoškola ma bude dake tie tyzdne obmedzovat
@mikki3012 Nedochadza mi preco by na didžine nemali byť fajn baby bez cigaretoveho zapachu. @sisooolq tak podla tvojho profilu sme si podobny viac nez dosť vôbec by ma neprekvapilo keby si mi na otazku ci si bola na májovom koncerte Metallica v prahe odpovedala kladne
Ale zase je rozdiel, či si baba vypije, keď je na diskotéke, alebo či chlasce každý deň... Proste aj ja som človek, ktorý vypije, keď môže a chce sa mi, ale nepijem každý týždeň, každý deň.... Chápeš.
@sveter Nech ta to nekáka , zober si to tak ze napr ja ako chalan keyze sa spolu rozpravame a citim cigaretovy dym tak by som s tebou nechcel mať nic viac spoločneho ako 2 metrovy odstup
Neláka ma sa ožierať do nemoty a každé ráno mať cigaretku na dva ťahy...možno aj preto,ako som mala možnosť vidieť zopár ľudí ako veľmi ich to zmenilo a padli na samé dno v priebehu pár rokov(z alkoholu).Proti cigaretám som liberálna,každého osobná vec,či si nájde 50 euro mesačne za krabičky, ktoré za mesiac vyfajčí...osobne nechcem prispievať do štatneho rozpočtu za predražené destiláty a cigarety...
@lolko60 Existujú i keď je veľa takých dievčat, ktoré takto nesprávne žijú. Napr. ja nefajčím ani nepijem - cigarety som skúsila pred niekoľkými rokmi a nepokračovala som v tom, keďže v tom nič nevidím, navyše to ide veľmi človeku do peňazí a ničí si svoje vlastné zdravie. Nepijem každé piatky ani vždy keď sa dá, pijem len príležitostne (prípitok...).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
YOLO!
Prečo napriklad mne nechyba ciga v hube k stastiu alebo nemam potrebu sa ozrat ?
veľmi hlúpe
neviem presne čo, ale pravdepodobne nepovažujem
napriklad ja ani nefajcim, ani nepijem..
takze EXISTUJU, napriklad ja, aj moja najlepsia kamoska..
Skôr niekde vonku... Alebo keď športuješ tak v nejakom klube športovom...
a fajčenie a pitie u "násťročných" je čisto o móde..proste nefajčíš, nepiješ - si odpad aspoň u nás v meste to tak chodí..
už nie som, lebo nevyhovujem danej vekovej kategórií :/
raz za cas s kamaratmi na pivo (ak mi zaplatia kedze nemam 18) ale inak mi staci kofola a som stastna
Ale zase je rozdiel, či si baba vypije, keď je na diskotéke, alebo či chlasce každý deň... Proste aj ja som človek, ktorý vypije, keď môže a chce sa mi, ale nepijem každý týždeň, každý deň.... Chápeš.
A cigarety ma lákajú dosť ale zatiaľ im odolávam
a existuju este nejaki nastrocni chalani co nechlascu a nefajcia ?? zial, nepoznam vela takych ...
Peniaze viem minúť lepšie, pre svoj prospech