ulozto tu mám blokované, ale to druhé, no už sa mi stalo že som telefonoval pri sexe. Aj úmyselne, aj tak, že sme priľahli mobil, niekomu zavolali a nevedeli o tom..
@nobile kontakt na tu priatelku? s nou by som si rozumel, to iste som robil ja svojej alebo aj viac... raz sa jej mama v telefone pytala ze co je taka zadychana
stalo sa mi nieco horsie. frajerovi volal jeho otec, ze siel okolo a vidiet nas ako vo vyklade. nakoniec tym myslel inu miestnost nez v ktorej sme prave boli a ehm, ale chvilu to trvalo kym nam roztali zmrznute tvare.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Jednu priatelku to hrozne vzrusovalo.
Kedykolvek mi niekto volal a nebolo okolo nas tisicpetsto ludi, iba petsto, zacala mi nanho sahat a znervoznovat ma...
Raz ma pocas hovoru s mati aj fajcila dpc...
Koktal som jak kus chuja
Samozrejme take nahodne telefonaty pocas sexu niekde doma sa mi uz tiez naskytli.
Ale to bola pohoda, vacsinou tie slecny si dali chvilku voraz
Inak castokrat som to prave ja, kto vola druhym, ked sulozia
To viem, ked priliz dlho nechcu dvihnut a za pol hodku volaju naspat, ze akurat spolu dupali a ja som vyrusoval
Ked si z Prahy a okolia mozem ti na nu dat kontakt.
Ale slub, ze jej povies, ze ho nemas odomna
Mozno by ste si rozumeli, ona to mala rada aj na dost neobvyklych miestach a cim viac ludi nas pri tom videlo, tym lepsie
veľmi rád by somsi od priateľky vypočul taký telefonát ale radšej by som bol ja jej príčinou rozrušenia a vzrušenia a rušenia a tak
No predstav si mna ako som sa blbo citil ked mi volala matka!
Na jednej strane vzrusenie koli snazivosti kamaratky, na druhej strach hanba z odhalenia ak sa nebudem kontrolovat!
kamarát sa skoro tiež rozbil na aute potom čo mu priateľka zaspievala svoj song
neslobodno také
Daj mi svoj mikrofon? Ja som mala su, su, su?
tak tak