Ahoj, potrebujem poradiť s priateľom to bude zachvíľu polroka čo s ním už chodím a on mi dnes povedal že mi chce niečo kúpiť a ja by som potrebovala poradiť čo mám kúpiť ja jemu? ....ja viem že polroka je ešte málo ale nechcem sa cítiť nepríjemne viete n
...ale keďže viem že ten fakt že ide o "oficiálny darček" dosť divným spôsobom výber sťažuje, tak ti poradím toto: nerozmýšľaj "chcem mu kúpiť nejaký DARČEK, ktorý ho poteší, bude mu navždy pripomínať mňa a nás, a bude sa mu páčiť".
rozmýšľaj: "akú nepodstatnú a neužitočnú hovadinku čo ho pobaví/rozosmeje mu dám?"
ja by som na tvojom mieste popremýšľal, čo ma tak najradšej......f.e.......ak je to maniak do áut (v zmysle že už má auto a auto je jeho srdcovka), tak nejaká vecička do auta, ktorá by Ťa mu pripomínala, že budete stále spolu.......ak je to milovník IT, tak zase nejaké vybavenie k PC.....
@mimi38 ja by som na tvojom mieste popremýšľal, čo ma tak najradšej......f.e.......ak je to maniak do áut (v zmysle že už má auto a auto je jeho srdcovka), tak nejaká vecička do auta, ktorá by Ťa mu pripomínala, že budete stále spolu.......ak je to milovník IT, tak zase nejaké vybavenie k PC, čo ešte nemá........etc......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
súhlas s @robitusin .
...ale keďže viem že ten fakt že ide o "oficiálny darček" dosť divným spôsobom výber sťažuje, tak ti poradím toto: nerozmýšľaj "chcem mu kúpiť nejaký DARČEK, ktorý ho poteší, bude mu navždy pripomínať mňa a nás, a bude sa mu páčiť".
rozmýšľaj: "akú nepodstatnú a neužitočnú hovadinku čo ho pobaví/rozosmeje mu dám?"
Inak k téme - kúp mu niečo, čo má rád, čo sa mu páči...čo používa. Ja neviem, napr,. nejaký parfém?