Ahojte, chcela by som sa opýtať máte tu niekto skúsenosti s farebnými šošovkami? Mám hnedé oči no chcela by som vyskúšať modré šošovky prekryje mi to vôbec moje prirodzene? Aká značka je najlepšia? Objednať si to cez net? Za radu vopred ďakujem
vedela som jednu stranku ale už nepametam.... tam mali všelijake... a tie čo prekryju tmavu farbu očí su drahšie.... ale sú aj také... kamarát má modré šošovky a farbu očí zelenú a velmi super mu to prekryje...a skvele su
Je to nechutné, ale naozaj.. Ja nosím normálne šošovky a od začiatku ako som ich začala nosiť som chcela farebné.. No tak som sa raz odhodlala a kúpila som si.. DES!
Vyzerá to umelo a nechutne!
Šošovka sa pri pohybe oka pohybuje, takže v niektorých momentoch vidno aj tvoju pôvodnú farbu a vyzerá to desne!
Nie sú také kvalitné ako klasické šošovky, mňa škriabali a rýchlo schli..
A ešte raz vážne je to škaredé! Zabudni na zvodné oči ako na fotkách
Farebné škrabú a sú zbytočne veľké, treba dobrú značku a rozhodne pri nich nešetriť, starať sa o to viac ako o obyčajné. Prekryť ti to prekryje, ale bude to umelé. Ak máš tmavohnedé, duplom to nebudem vyzerať prirodzene.
Orieškové oči ešte dáš do zelena a bude to vyzerať OK, nakoľko je veľa ľudí so zeleno-hnedými očami. Ale tmavohnedé oči neprekryješ ničím, aby to vyzeralo prirodzene.
Modré čočky sú fakt pre ľudí so sivými, alebo svetlozelenými očami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
prekryje to ale nač?
- Budeš potrebovať také " lepšie " aby si nemala dvojfarebné oko...
-Objednaj cez net...
Vyzerá to umelo a nechutne!
Šošovka sa pri pohybe oka pohybuje, takže v niektorých momentoch vidno aj tvoju pôvodnú farbu a vyzerá to desne!
Nie sú také kvalitné ako klasické šošovky, mňa škriabali a rýchlo schli..
A ešte raz vážne je to škaredé! Zabudni na zvodné oči ako na fotkách
Orieškové oči ešte dáš do zelena a bude to vyzerať OK, nakoľko je veľa ľudí so zeleno-hnedými očami. Ale tmavohnedé oči neprekryješ ničím, aby to vyzeralo prirodzene.
Modré čočky sú fakt pre ľudí so sivými, alebo svetlozelenými očami.