Radi sa bojite?Mate radi horory,alebo psychologicke cize "ducharske" filmy?Ak ano ktory a preco?Co sa vam na nich najviac paci? Medzi moje oblubene patria Nezvratny osud,Kruh,Hra na skryvacku,ale predovsetkym Ti druhi
Radšej si pozriem horor, kde strieka krv, odsekávajú sa hlavy, jedia za živa a neviem čo, ako nejaký, kde sú duchovia či iné nadprirodzené javy. Naj je, keď celá dosratá sedím na gauči, že konečne to skončilo a oni zahlásia, že "natočené podľa skutočnej udalosti" ....
Som moc veľký posero čo sa týka duchov a pod, tak sa radšej takým filom, dokumentom vyhýbam Hoci, niektoré dokumenty sú zaujímavé
suhlasim s @1 , psychologicky film je nieco uplne ine...
dobre horory?? z dnesnych mozno kruh, 3:15 zomries, silent hill...a hitchcockovky, kam sa na ne hrabu dneske zlataniy typu Zmeskany hovor, Hra na Schovavacku, Nenavist a podobne...
v kazdom pripade je prijemne sa pri filme bat...a hlavne po filme si skusit odsledovat, CO vlastne spravil reziser preto, aby sme sa po*rali od strachu
napriklad taky Hitchcock zistil, ze na ciernobielom obraze uz len kontrast maleho svetleho a velkeho tmaveho domu vedla seba vyvolava znacne zneistenie u cloveka a podobne veci
ja neviem filmy kde strieka krv a odsekavaju sa hlavy,ruky,tak na tych sa smejem..neviem preco,pride mi to niekedy az moc prekombinovane tak mi je z toho vtipne ale tieto ducharske mam tiez rada,ten film Ti Druhy bol prvy taky film co som pozerala sama doma v noci a s otvorenou hubou som na to pozerala ked na koniec zistis ze oni su mrtvy a ta matka ich zabila.. mna take bavia
no ja mam strasne rada horory.aj ked sa vzdy pri nich strašne moc bojím,ale veď práve preto ich pozerám a najlepšie je to s mojou jednou kamoškou,ona stiahne film,a potom už len kukame no na nezaplatenie
@3 netreba verit vsetkemu co povedia aj Blair Witch mala byt dokonca skutocna udalost sama o sebe a pri tom to bol obycajny hoax. Kazdopadne tiez si radsej pozriem krvaky ako veci o duchoch ci satanoch, kedze to mi pride skor realistickejsie, ako nejaky retard ktory zabija ludi len taky fukot.
Predpokladám že @mjet myslel tie druhy hororov ktoré útočia na psychiku a nesnažia sa vystrašiť množstvom kečupu, vyliezajúcimi vnútornosťami a podobne (ala Saw 2,3,4,5), prípadne nesmrteľným sériovým vrahom (Valentín, Vreskot, Viem čo ste robili minulé leto, Halloween, piatok 13-teho) ale skôr veci typu Kruh, Nenávisť a pod (prípadne ako dobrý príklad psychotického filmu dávam Papriku, kde ma striasalo z obyčajného sprievodu bábik a domácich elektrospotrebičov - ale inak sa mi ten film nepáčil)
@boo A práve tam je tá psychológia - neukáže nič hrôzostrašné, ale ľudí to zneistí, vyvolá pocit strachu
Ako nechcem nic hovorit ale Kruh povazujete za horor?? ja som to pozerala vecer sama aa akoze ja si myslim ze to je normalny film .. ako dobre ked vyliezala s tej studne enbolo to najprijemnejsie ale s telky .. ale zasa zeby som sa tak bala?? no tak to nie .. kazdy hovori ze je to strasny horor .. a o 2 kazdy hovori ze je o nicom .. ale mne sa dvojka zdala lepsia nez ejdnotka .. (moj nazor)
no ja sa hororom zasadne vyhybam..ja viem ze podla vas nenavist absolutne nic nebolo...ale mna to vydesilo dostatocne na to, aby som uz viac horory nepozerala=DD.....ne fakt to nemusim som potom prilis paranoidna a stale sa obzeram=DDDD
mne sa pacilo 3:15. Pach krvi, Texasky masaker.. Kruh bol podla mna uplne o nicom, skor som sa na tom dobre bavila ale mam rada taketo druhy filmov, napr aj Znamenia, to je tiez fajn si myslim
horory v tejto republike a produkovane zahranicim za nic nestoja este som nenasla poriadny horor pri ktorom by som sa bala az az.. no az na babiku chucky to bolo nieco ine ale dobry je resident evil je to jedno aka cast vsetky su dobre a este sa mi pacila kocka
milujem také filmy...ale nikdy ich nechcem pozerať sama... a keď som niekde preč z domu tak sa bojím sama aj domov ísť... takže vždy si vybavím najprv doprovod a až potom idem niekam pozerať horory a podobné filmy... ale obľúbený nemám... páčia sa mi všetky pri ktorých sa parádne bojím... rada sa bojím...
@tommyhot , Blair Witch som videla k dnešnému dňu šesťkrát, naposledy pred troma rokmi, ale nepochopila som z toho zhola nič.Je to spôsobené nízkym vekom, nízkym IQ, vysokými dioptriami, alebo je to vážne sprostosť?
Horory veľmi nesledujem, vnútornosti stekajúce po obrazovke ma nedesia, no nemám potrebu sa na ne dívať dve hodiny vkuse.Spomínané psychologické filmy nepozerám, lebo v čase ich vysielania väčšinou chrním.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A k veci...
Radšej si pozriem horor, kde strieka krv, odsekávajú sa hlavy, jedia za živa a neviem čo, ako nejaký, kde sú duchovia či iné nadprirodzené javy. Naj je, keď celá dosratá sedím na gauči, že konečne to skončilo a oni zahlásia, že "natočené podľa skutočnej udalosti" ....
Som moc veľký posero čo sa týka duchov a pod, tak sa radšej takým filom, dokumentom vyhýbam Hoci, niektoré dokumenty sú zaujímavé
dobre horory?? z dnesnych mozno kruh, 3:15 zomries, silent hill...a hitchcockovky, kam sa na ne hrabu dneske zlataniy typu Zmeskany hovor, Hra na Schovavacku, Nenavist a podobne...
v kazdom pripade je prijemne sa pri filme bat...a hlavne po filme si skusit odsledovat, CO vlastne spravil reziser preto, aby sme sa po*rali od strachu
napriklad taky Hitchcock zistil, ze na ciernobielom obraze uz len kontrast maleho svetleho a velkeho tmaveho domu vedla seba vyvolava znacne zneistenie u cloveka a podobne veci
@boo A práve tam je tá psychológia - neukáže nič hrôzostrašné, ale ľudí to zneistí, vyvolá pocit strachu
the evil dead, the omen..
Horory veľmi nesledujem, vnútornosti stekajúce po obrazovke ma nedesia, no nemám potrebu sa na ne dívať dve hodiny vkuse.Spomínané psychologické filmy nepozerám, lebo v čase ich vysielania väčšinou chrním.