Prosim mam taky dost vazny problem podla mna viem zee nezalezi na velkosti ale budem mat terazv v auguste 14 a mam ho maly pri erekcii asi tak 9 cm to je velmi malo...poraadte co mam s tym robit? dorastie mi este alebo ako?
A je to tu zas... Decko čo sa bojí že bude mať malý pipík... Si (lepšie povedané sme (lebo ani ja nemám za sebou pubertu) ešte brutál mladý a ver mi že, všetko ešte porastie... Ak by si mal zas nejaký problém (birdzáci seniori si možno pamätajú "Pomooooooc mam v penise červíky") tak skús kuknúť stránku sexus.cz.
tak s tym sa este netrap...ti este nieco podrastie a plus je rozdiel, ak si ho honis doma pod dekou a ked si s babou...mne niekedy rukou po ránu tak-tak sa vyhupne nieco nad 14 a ked som s babou, tak aj na slusnych 18, keď som dost nadržaný...a to býva často tak sa s tým teraz neser, počkaj do 17-18 rokov a až dojde isté k istému, tak až vtedy prídeš na to, ako na tom v skutočnosti si...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
...Vzdy treba brat zivot z tej lepsej stranky !
ale tak čo ti ja viem.. pozri sa na vek... nemyslím si, že to tvoje pozivítne myslenie pochopí
Khoda Hafiz...
Rozoberalo sa to zo všetkých strán, vznikali podankety. Och, staré dobré zlaté birdzovské časy aj s červíkmi v penisoch!
...Ale dobre, no nebudem sa vyhovarat ...
Hej asi pravdu mas... Zbytocne budeme hadzat perly sviniam
...Btw... Chalanikso, nehapem co z tym lezes na forum, ved to forum ti tu aj tak spekacik nepredlzi...
S tym uz vela nenarobis, ked ponatahujes kvalitne do tej 17- 18 mozno sa kus este pochlapi, nevesaj hlavu !
(nejde o ziadne regionalne svary, len reagujem na zaradenie fora)