Ahojte, rada by som dostala od vás pár typov na moje prvé auto. Mám 18 rokov, som študentka aaaaaaaa hľadám niečo pekné a lacné zároveň. Nemáte čosi konkrétne, prosím?
@smajdalf ja sa síce moc nevyznám, ale z toho čo som počula diesel nieje práve najšťastnejšie riešenie.... keď ušetriť na spotrebe, tak radšej niečo s plynom, nie?
@soraya Čo sa ti nepáči na diesli ? Neviem ako je na tom...V autoškole som jazdil na diesli, mal už cez 250 000 km a furt to bolo bez problémov... Ale hento by žralo asi veľa, štvorkový golf 1.9 turbo... Keby kupujem auto, tak starého staručičkého golfíka... Alebo felíciu...
kúp si Mazdu alebo Hondu ... za tie peniaze nečakaj ale žiadnu novinku taký rok 1989 až 1992 .... neakú 1.6 kukaj na to aby nemal extrem spotrebu ako gargala ... len nekupuj mercedesa bavorak atd. pokazí sa a môžeš rovno predať. ja ti odporúčam Mazdu 323F .. osobne ja by som ju bral pekné auto ale ročník 1989 to je nevíhoda .. ale v pohode daš dnešne hitovky auta
No,na Tvojom mieste by som kupoval urcite feliciu.Preco?lacna udrzba,opravi Ti to kazdy garazovy majster.cena?od 400€ az po 2000€.treba hladat Ak jazdi vela tak palivo diesel,ak jazdi malo,palivo nafta.ja mam doma naftovu aj benzinovui a jednu na plyn A som spokojny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
No, ale mozno sa najde dobra dusa, co za Teba prebehne stranky autobazarov bez pindania .
ale tak chápeš snáď o čo mi išlo a už ty vieš, ktoré sa ti bude páčiť..