Nevedela som, kde to mam dat, tak somto slahla sem.
Takze...hlavne baby, ale aj chalani ak vedia...menstruacia mi meska uz 8 dni, pohlavny styk som nemala, len ked som brala HAK,a el po vysadeni nie, mozno ak sa o man moj nah
myslim si, ze este by nemal byt ziadny strach z toho, ze si tehotna ....
ktovie co sa mohlo stat, o menstruacii tu toho bolo vela. bud meska koli stresom alebo niecomu inemu .... Ked prides k doktorovi tak ten ti oboznami co ti je. Mozno len daka infekcia ... kohovie
noo moze to byt tym ze mas prechladnute vajecniky a potom meska...aj ja som to tak mala...a ked si prechladnuta tak mas aj ten silny vytok...proste zapal...a bud rada ze ti meskaju lebo kamoska mava kazdych 19 dni nehehe
samozrejme ze ano...to je z tej antikoncepcie...to trva aj pol roka kym sa ti upravi menstruacia...viem lebo som to brala 6 rokov na 100 percent ze nie si tehotna nemas byt z coho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ktovie co sa mohlo stat, o menstruacii tu toho bolo vela. bud meska koli stresom alebo niecomu inemu .... Ked prides k doktorovi tak ten ti oboznami co ti je. Mozno len daka infekcia ... kohovie