POTREBUJEM ale ozajstné rady a vážnu diskusiu... S priaťelkou už spávame niekoľko mesiacov. Lenže čoraz častejšie bez ochrany... viem, že týchto rád je množstvo na nete, množstvo kníh atd. .. ale ja chcem od Vás laitské skúsenosti.. od báb aj od chalanov
Bez toho kondomu je to samozrejme lepsie myslim ze pre oboch predsa len nejaka umelina nezlepsi pocit z toho sexu,ked uz tak,aspon tabletky nech berie frajerka ak ich neberie,necakaj ze ked celu dobu sexujete bez niakej ochrany ajked sa nespravis do nej rovno ze nemoze otehotniet o niekolko dni,tyzdnov,mesiacov,a ked nebodaj bude tehotna a pojde na potrat ten ju vide cenovo urcite niekolko nasobne viac ako keby brala napr tabletky cely zivot...to chcete??
Tie kvapky o ktorých si počul vytekajú z penisu pri vzrušení a môžu obsahovať spermie. Preto sa nedoporučuje sexovať bez ochrany ani keď sa do nej nevystriekaš. Riziko je vždy a všade. Ono je veľa ľudí ktorí sexujú bez ochrany a hold, majú šťastie. Ale pri troche zodpovednosti by som sa na to neodvolávala. Niektoré páry majú problém splodiť dieťa, pri niektorých to je hneď na prvý krát a nečakane. Je to individuálne. Takže spoliehaj sa iba sám na seba a na svoj rozum..
nie som odbornička...ale takto sa opytam: načo chceš važne rady na važnu diskusiu,ked ty to zjavne važne neberieš a asi si važne sprosty??(prepac,ale nedalo sa nenapisat)
To riziko moze byt vazne velke lebo vazne vitekaju kvapny a ako uz pisem vazne v tom mozu byt spermie...tak davat nato pozor ja racej vzdy z ochranou z malou vinimkou ale stastie bolo primne
Veru veru..je to lepsie bez ochrany ale je jasne ze to ma svoje rizika..ja musim povedat,ze som mala chalana pomaly 2,5 roka a kondom sme moc nepouzivali a nebola som v pozehnanom stave za co dakujem,ale radsej si uz davam bacha na take veci..kamaratka tiez bola na tom bez ochrany a ona zasa skoncila tehotna..takze raz je to tak raz onak..
>> odporucam bez ochrany avsak v zmysle bez sexu!! urcite je ten sex prijemny, najma ked mate v mysliach otazku a co ked teraz otehotnie..a ano moze sa to stat i ked mate ten kondom..
-->paci sa mi veta "som uz SKORO dospely chalan" ani ja netvrdim ze som dospely a podla vsetkeho mam o 3 roky viac.. a dospelost neznamena ze si uz dostatocne mudry ci skuseny //takisto ako nedospelost neznamena opak//
>> teda moja rada, uplne vazna a za triezva je > nespavajte spolu o par rokov sa zosobaste a potom to uz riesit nebude treba ;o)
@9 tak v tomto s tebu nemozem suhlasit...Ze nebudu sexovat,to neni riesenie...ale vooobec.a rozmyslal si nad tym,ze sa dajme tomu zeberuuu a potom zisti,ze je v posteli uplne divna,alebo to nebodaj nechce vobec.co potom???ma si jako chlapec pomoct dozivotne sam?.----nehrozi
podla mna ked uz chcete sexovat bez kondomu je najlepsim riesenim aby tvoje dievca bralo tabletky... ale riskovat bez nich??? a naco ? preco sa obavat pred kazdou menstruaciou ci pride alebo nie.. mas len jeden zivot tak si ho nepokaz...
Radšej s gumou ako bez gumy, lebo potom za to tie stresy nestoja. My sme prvýkrát gumu nepoužili, potom mi to týždeň meškalo a ja som skoro umrela od strachu... ale ako príučka do budúcna to bolo dobré, preto teraz lobujem za ochranu =D
daj sa vykastrovat a nebude ziadny problem ty nebudes potrebovat kondom a ona nebdue potrebovat pirule. A vsetko bdue dobre. Pre pripad nudze si chod zalohovat spermie do spermobanky a nie je problem.
Takže vopred Vám chcem podakovať za rady .... a teraz k tomu nadavaniu na mna ... napísal som ze som uz skoro dospelý preto... lebo uz som sa prestal správať ako puberťak .. moja skvelá partia to dosť pocítila ... oni sami to tvrdia, že som dospelý ... a riadim sa heslom nezáleži na tom kolko rokov života máš za sebou ... ale kolko života v tých rokoch bolo .... v mojom živote sa udialo veľa vecí, koli ktorým rozmýšlam rozumnejsie... hmm .. to ze nie som zodpovedný .. pravdy niečo na tom bude ... ale ja nie som ten, kto to chce bez kondomu .. ale tá túžba zvykne byť silnejšia ... a niekto spomínal, že sa prihlasujem málo ... áno .. petože mna takéto fora, chat a podobné veci už prešli ... načo chatovať? keď mám už hodne dlho vážny vzťah ?? .. a k téme tabletky .. to by sme chceli obaja, lenže s jej rodičmi by bolo asi tažké sa dohodnúť, ale rozmýšlala nad tým, že rodičom povie, že to chce kôli pravidelnej menštruácii .... a čo sa týka kastrácii ... až taký debil niesom.... A ešte raz .. DAKUjEM zaVaše rady.
@11 ak si niekoho beriem, neberiem si ju preto ze je "dobra" v posteli, a ak ju milujem, na tom nestroskota manzelstvo!! osobne nepoznam niekoho kto to "nechce vobec", mozem vsak znova apelovat na lasku ako taku..
ak sa dvaja miluju chcu spravit toho druheho stastnym..
a ked spominas ze divna.. neviem si pod tym nic predstavit, jedine ze by sa tu "divnost" naucila s predchadzajucimi partnermi..ale to som akosi vylucil hned na zaciatku
@15 je mi luto ze ti je to na smiech... ale uz som si zvykol, ze birdz je o "skusenych" detoch, ktore musia vyskusat vsetko co najskor..
ved preco nie.. 12 rocne dieta pije, v 13tke uz fajci, v 14tke uz sexuje..
otazne je ked toto vsetko robia, kedy dostavaju rozum //myslim vseobecne nikoho nechcem urazit//
mimochodom >> "virginity" beriem ako dar, dar ktory je urceny pre niekoho specialneho, dar na ktoreho darovanie je potrebna zodpovednost dospeleho cloveka, skusenost zivota a tym padom urcity vek..hlavne vsak ten niekto nema byt "moj prvy" alebo "s tym to chcem stratit" ale niekto koho naozaj lubi a nemyslim "je zalubena do" ale je "v stave lasky S"
no uz sa mi to parkrat stalo, ze nebola ochrana, ale zatial nemam dieta (iba moji skreckovia porodili tento tyzden, ale za to ja nemozem D)
pozri ak si tvoja baba dava pozor a vynechavate dni ked to ma, tak ako myslim ze sa tym dost znizuje pravdepodobnost otehotnenia...
ale ak to robite bez ochrany, a sice sa vystriekas inde, tak ako pochybujem ze je to 100%... Ako osobne by som pre istotu, nech aspon nejake tabletky berie proti tomu, lebo sice striekas inde, ale ako si si isty, ze z teba nevyjde ani kvapka do nej? Hm... Ako vo veku 17 rokov, by som asi nechcel mat deti (teraz mi to uz zacina byt jedno), a radsej by som siel na istotu s kondomom, alebo s nejakymi tabletkami proti otehotneniu, istota je istota...
hej je tam riziko tuším nejaké dve percentá- kvapka rozkoše to je to čo máš na ...... ked sa ti postaví .. aby si mohol lakšie trtkať vieš..no tak tam sú tieš spermie..čiže radšej to už tak nerobte i ked ja mám tieš čo hovoriť ale fakt treba si dávať pozor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
kto nemal zrzku nevie čo je vášeň
>> odporucam bez ochrany avsak v zmysle bez sexu!! urcite je ten sex prijemny, najma ked mate v mysliach otazku a co ked teraz otehotnie..a ano moze sa to stat i ked mate ten kondom..
-->paci sa mi veta "som uz SKORO dospely chalan" ani ja netvrdim ze som dospely a podla vsetkeho mam o 3 roky viac.. a dospelost neznamena ze si uz dostatocne mudry ci skuseny //takisto ako nedospelost neznamena opak//
>> teda moja rada, uplne vazna a za triezva je > nespavajte spolu o par rokov sa zosobaste a potom to uz riesit nebude treba ;o)
to aby sme začali bývať v králikárni alebo si stavali nory...
a co tak tabletky? ved tie vas vyjdu ovela lacnejsie ako kondomy a budete bez stresu...
@11 ak si niekoho beriem, neberiem si ju preto ze je "dobra" v posteli, a ak ju milujem, na tom nestroskota manzelstvo!! osobne nepoznam niekoho kto to "nechce vobec", mozem vsak znova apelovat na lasku ako taku..
ak sa dvaja miluju chcu spravit toho druheho stastnym..
a ked spominas ze divna.. neviem si pod tym nic predstavit, jedine ze by sa tu "divnost" naucila s predchadzajucimi partnermi..ale to som akosi vylucil hned na zaciatku
@15 je mi luto ze ti je to na smiech... ale uz som si zvykol, ze birdz je o "skusenych" detoch, ktore musia vyskusat vsetko co najskor..
ved preco nie.. 12 rocne dieta pije, v 13tke uz fajci, v 14tke uz sexuje..
otazne je ked toto vsetko robia, kedy dostavaju rozum //myslim vseobecne nikoho nechcem urazit//
mimochodom >> "virginity" beriem ako dar, dar ktory je urceny pre niekoho specialneho, dar na ktoreho darovanie je potrebna zodpovednost dospeleho cloveka, skusenost zivota a tym padom urcity vek..hlavne vsak ten niekto nema byt "moj prvy" alebo "s tym to chcem stratit" ale niekto koho naozaj lubi a nemyslim "je zalubena do" ale je "v stave lasky S"
Tak či je tehotná ťažko povedať. Ale ak si ma dávať pozor chlap, tak sa musí vedieť veľmi dobre ovládať, aby ho stačil včas vytiahnuť.
pozri ak si tvoja baba dava pozor a vynechavate dni ked to ma, tak ako myslim ze sa tym dost znizuje pravdepodobnost otehotnenia...
ale ak to robite bez ochrany, a sice sa vystriekas inde, tak ako pochybujem ze je to 100%... Ako osobne by som pre istotu, nech aspon nejake tabletky berie proti tomu, lebo sice striekas inde, ale ako si si isty, ze z teba nevyjde ani kvapka do nej? Hm... Ako vo veku 17 rokov, by som asi nechcel mat deti (teraz mi to uz zacina byt jedno), a radsej by som siel na istotu s kondomom, alebo s nejakymi tabletkami proti otehotneniu, istota je istota...