Zvyknete sa niekedy pristaviť alebo ak prechádzate okolo nejakého bezdomovca (žobráka), zvyknete sa pri ňom zastaviť a prispieť mu nejakým tým centom alebo nejakým tým eurom? Aj keď možno viete, že to minie aj tak len na chľast (alkohol)?
keď si nebol ani sekundu na ulici, tak to ťažko pochopíš, prečo slopú, ale ani nechcem aby to niekto chápal, najhoršie je keď vidím nejakú ženu na ulici...
ako kto. ako sa chova, posobi..
v pd som minule natrafil na jednoho cigana. mlady chalan.
ponahlam na bus, lebo nestiham a na mojom stanovisku vidim z dialky ze tam nieco stoji (nebol to moj bus, ale to som nevedel) a uz z dialky, asi 15 metrov po mne reve:pockaj, poj seem! (mal som v ruke cigu) tak som spomalil, ze reku dobehne. a on vychadzkova chodza a furt - poj sem.
no jebem ta, ty hnus papuansky. tak som mu zareval ze cigu nemam a love mu nedam.
tak mi poprial rakovinu do hlavy a bolo. asi aktivacne prace robil..s invalidnym dochodkom isto. ved co ine? somrat love, cigy, chlast. sak ma cely den cas.
a vlastne vacsina z tych, co stretavam je drza a neodbytna.
ale vravim, cest vinimkam, tym dam.
ale niekedy ked budem zarabat tak budem kupovat notabene, pretoze je mi ich luto, ked ich vidim ako hodiny postavaju aj v uplnej zime a cakaju kym si to od nich niekto kupi a maju na tom zisk len 70c
inak kydate na zobrakov, ale vezmite si, kolko ludi nie je zobrakmi len preto, ze kradnu?? Tak co je lepsie, zobrak alebo zlodej?? Ved podla mna taky zobrak uz nema co stratit a kludne by sa mohol dat na kradeze atd., ale neurobi to....
vacsinou im nieco dam... niekedy im aj kupim nejaky burger alebo sandwich + nieco na pitite. hlavne ked vidim nejaku zenu... minule som videl taku starsiu indku alebo pakistanku, tak mi jej bolo luto, vonku bola zina 5 C, tak som jej hned isiel nieco kupit a dal som jej par drobnych.. ale niektori zobraaci mi pridu az arogantny, rovno mi povedia kolko chcu odo mna (vacsinou 1-2 libry) takym nedavam nic
ono je o moc horsie prispiet na charitu kde to rozkradnu hajzli ako prispiet nejakemu notorikovi na ulici ale ako nedavam ani na jedno ani na druhe teda mozno par centov obcas dam bezdomovcovi ale fakt len tak 20 maximalne lebo som rad ze ja vobec nieco mam a je dost mozne ze raz skoncim medzi nimi takze ich chapem
ak by som mal na rozdávanie tak by som im nedal nič,ale by so ich zobral dakde sa osprchovat,kupil nové oblečenie a dajake jedlo....ale kedze sám som chudobná socka tak im nedávam nič
Nie vzdy, nezvyknem mat pri sebe hotovost a uprimne ani chut na interakciu s cudzim clovekom. Ale takmer vzdy ponuknem cigaretu, niekedy kupim jedllo, aj tie drobne dam, porozpravam sa.
Na Vianoce som jednemu mlademu muzovi urobila nakup asi za 25 eur, sice sme sa povodne dohodli na ovela menej, ale to hell with it.
Ako dal som ale dosť obozretne a musia si zaslúžiť. Všetko je o okolnostiach lebo dal som aj chlapíkovi čo mi úprimne povedal, že: "Nebudem ti klamať, nechcem si kúpiť jedlo... Chýba mi 40 centov na pivo." Dal som mu. Ale keď ma minule v noci o jednej na trnavskom myte zastavil týpek, či skôr dobehol za nami (išiel som s holkou) tak ako som sa otočil on sa tak zľakol, že: Ja že ma ideš udrieť Ale keď dal historku o tom, že si chce kúpiť polievku ako sorry kámo
Ale nezabudnem na týpka na kamennom Na zástavke som stál s kamarátom a pýta sa nás: "Chalani, ja sa Vás to opýtam, kľudne ma aj môžte zbiť ja som zvyknutý ale nemáte nejaké drobné Ale tak dali sme mu (peniaze)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Včera o deviatej večer tu bola táto téma istá presne.
v pd som minule natrafil na jednoho cigana. mlady chalan.
ponahlam na bus, lebo nestiham a na mojom stanovisku vidim z dialky ze tam nieco stoji (nebol to moj bus, ale to som nevedel) a uz z dialky, asi 15 metrov po mne reve:pockaj, poj seem! (mal som v ruke cigu) tak som spomalil, ze reku dobehne. a on vychadzkova chodza a furt - poj sem.
no jebem ta, ty hnus papuansky. tak som mu zareval ze cigu nemam a love mu nedam.
tak mi poprial rakovinu do hlavy a bolo. asi aktivacne prace robil..s invalidnym dochodkom isto. ved co ine? somrat love, cigy, chlast. sak ma cely den cas.
a vlastne vacsina z tych, co stretavam je drza a neodbytna.
ale vravim, cest vinimkam, tym dam.
@tangerina prečo vlastne?
Na Vianoce som jednemu mlademu muzovi urobila nakup asi za 25 eur, sice sme sa povodne dohodli na ovela menej, ale to hell with it.
Ale nezabudnem na týpka na kamennom Na zástavke som stál s kamarátom a pýta sa nás: "Chalani, ja sa Vás to opýtam, kľudne ma aj môžte zbiť ja som zvyknutý ale nemáte nejaké drobné Ale tak dali sme mu (peniaze)