Caute,mam 16 rokov a nedavno som sa rozisiel so svojim dievcatom,boli sme spolu vyse 9 mesiacov a islo to v pohode,uz smesa raz rozisli kvoli mojej ziarlivosti a bolo to hrozne,bolo to sice na tri dni ale stacilo mi to,potom to bolo super ale zachvilu to
blbost, na vazny vztah mozu byt zrely aj 14 rocny ludia. zalezi od cloveka-od povahy a zrelosti, od vychovy..je tam vela faktorov!!!a MAXELL, ak mate byt spolu, tak aj budete, mozno o tyzden, mozno o rok..na minulost sa neda zabudnut ale obaja este viac dospejete a bude to iny vztah ako ,za mlada,. DRZ SA
ach jaj... zajtra to bude presne pol roka, co som zazil svoj prvy (a jediny) rozchod. Doteraz nikoho nemam, doteraz spominam, doteraz je mi strasne smutno... ale tak po 3-4 mesiacoch ma presli hlboke depresie a velky smutok. Teraz uz len smutim, ale to len preto ze nemam nikoho.
A co mas robit? Nic. Musis sa cez to dostat. Zrejme ten vztah uz nemal zmysel a zrejme uz ani nebude mat. Radsej sa venuj kamaratom, alebo nechaj aby sa kamarati venovali tebe. Ono to casom prejde samo, len to treba vydrzat. A uvidis, najdes si druheho, lepsieho, a bude to fajn Tato myslienka ma drzi nazive a verim ze sa mi to splni... MUSIS ZIT DALEJ
takto no. čo chceš? chceš byť s nou? ano? a ona chce byť s tebou? tak potom si myslím že odpoveď je jasná.
Viem je to také jednoducho povedané a je tam asi viac faktorov, ale uvedomte si základ a potom riešte drobnosti okolo. Ty sám najprv musiš vedieť čo chceš a ak ju máš naozaj rád, tak ja by som nevahal. Ale musim povedať že v 16 nieje obvyklé mať vážny vzťah. Ale netvrdím že je to zlé, alebo nemožné, záleží len od vás čo chcete.
ja myslim ze by to zase bolo ako predtym..chvilu dobre a potom to iste..no rob ako ty chces,podla toho co citis.ale ked to nevyslo na druhykrat tak na treti asi tazko.
11 - co nejde? Akoze si myslis, ze nie je mozne mat jedneho partnera cely zivot? A ked to bolo mozne volakedy, preco by to nebolo mozne dnes? Ja to tak chcem mat, lebo verim, ze je to mozne - ked je v dnesnom svete mozne, aby spolu chodili 14 rocne deti, tak urcite je mozne aj zit cely zivot s jednou osobou a byt jej verny, aj ked je to tazke, urcite tazsie ako to chodenie 14 rocnych.
a este nieco k uvodnemu prispevku...o lasku nikdy nebojuj...aspon ja som sa radsej vzdal lasky pre stastie inych...hadaa sa mi to raz vrati...ak ta ten chalan naozaj chce tak pride za tebou sam
stotoznujem sa aj s ostatnymi nazormi... Evina57 ma pravdu ze na vztah mozu byt zreli aj 14 rocni ludia, zalezi od viacerych faktorov, tak ako spominala.. a neboj sa, ak by to aj teraz s tou istoz holkou nevyslo, nezufaj, caka ta este koopec dievcat zivot mas pred sebou tak si uzivaj drziim prsty
Ja chapem presne co si napisal... ale ved mozete byt kamarati.. mozete sa nadalej stretavat a byt v kontakte.. prve dni od rozchodu su vzdy velmi tazke.. ale bude to lepsie.. casom to prejde a ty si najdes inu neboj sa prve dni si len musis pretrpiet
Hmm ja som snou tiez chodil asi ako ty a stale tuzim po nej,myslim si ze to je najdokonalejsie dievca na svete,a preco si to myslim?lebo ju stale milujem tak ako ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A co mas robit? Nic. Musis sa cez to dostat. Zrejme ten vztah uz nemal zmysel a zrejme uz ani nebude mat. Radsej sa venuj kamaratom, alebo nechaj aby sa kamarati venovali tebe. Ono to casom prejde samo, len to treba vydrzat. A uvidis, najdes si druheho, lepsieho, a bude to fajn Tato myslienka ma drzi nazive a verim ze sa mi to splni... MUSIS ZIT DALEJ
Viem je to také jednoducho povedané a je tam asi viac faktorov, ale uvedomte si základ a potom riešte drobnosti okolo. Ty sám najprv musiš vedieť čo chceš a ak ju máš naozaj rád, tak ja by som nevahal. Ale musim povedať že v 16 nieje obvyklé mať vážny vzťah. Ale netvrdím že je to zlé, alebo nemožné, záleží len od vás čo chcete.
tak ale vydrzi to malo ludom
a este nieco k uvodnemu prispevku...o lasku nikdy nebojuj...aspon ja som sa radsej vzdal lasky pre stastie inych...hadaa sa mi to raz vrati...ak ta ten chalan naozaj chce tak pride za tebou sam